Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019ολοκληρώνονται οι εργασίες του σεμιναρίου κατάρτισης εκπαιδευτών στο «εργαλείο προσομοίωσης επιχειρησιακών διαδικασιών InnoVET BS», για μία επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση με επιχειρησιακό προσανατολισμό, που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Τ.Ε.Ι.) Α.Μ.-Θ.). Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, μετά τη λήξη του σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας (2ος όροφος),η 2η ημερίδα εργασίας του έργου: «An Innovative Modular Dual System Based on Business Processes Modeling and Simulation for Company Oriented Vocational Education and Training-InnoVET», στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του ερευνητικού προγράμματος.

Το έργο υλοποιείται από το Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Forschungsinstitut Betriebliche Bildung  της Γερμανίας και το Ινστιτούτο Association for Education and Sustainable Development της Ρουμανίας. Το InnoVET, είναι ένα καινοτόμο αρθρωτό δυϊκό σύστημα βασισμένο στη μοντελοποίηση και προσομοίωση επιχειρησιακών διαδικασιών, για μία επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση με επιχειρησιακό προσανατολισμό και απευθύνεται σε σπουδαστές Ε.Ε.Κ., εν ενεργεία εργαζόμενους, εκπαιδευτικούς και επιχειρηματίες.

Ομιλητές θα είναι οι:  Δρ. Κοσμάς Κοσμίδης, επιστημονικός υπεύθυνος του έργου, ο οποίος θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα έρευνας για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στην Ελλάδα (Περιφέρεια Α.Μ.-Θ.) και στη Ρουμανία (Περιφέρεια Calarasi), ο Δρ. Βασίλειος Χατζής, καθηγητής T.E.I. Α.Μ.-Θ., που θα παρουσιάσει  το εργαλείο προσομοίωσης επιχειρησιακών διαδικασιών InnoVET BS και ο Δρ. Κωνσταντίνος Τερζίδης, ομότιμος καθηγητής T.E.I. Α.Μ.-Θ., ο οποίος θα παρουσιάσει τα συνολικά αποτελέσματα και τις προτάσεις πολιτικής. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Οι εργασίες της ημερίδας είναι ανοικτές στο κοινό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ