Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στο «Παλλάδιο», πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το παιδί και την οικογένεια, στην κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλες και φίλους του συλλόγου. Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Ιωάννα Χατζηβαρύτη, πλαισιωμένη από τα μέλη,  Νίκη Ανέστη, Ελένη Ψυρούκη, Προδρομία Κοθάλη, Κλημεντίνη Χατζηγιάννη, Έφη Λοϊζά, ευχήθηκε το νέο έτος να είναι δημιουργικό. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας. Η τυχερή ήταν η πρόεδρος και στα πιττάκια το μέλος, Προδρομία Κοθάλη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καβάλας, Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Καβάλας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας, πρόεδροι και μέλη των διοικητικών συμβουλίων της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυριών, του φιλανθρωπικού σωματείου «ο άγιος Νέστωρ», του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου, του Νομαρχιακού Συλλόγου ατόμων με αναπηρίες Νομού Καβάλας, της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας-Παράρτημα Καβάλας και του Κοινωνικού Ινστιτούτου Ενεργών Πολιτών.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τους φούρνους Φελλαχίδη, γιατί πρόσφεραν την βασιλόπιτα, το κοσμηματοπωλείο Constantinos Jewellery, που πρόσφερε το δώρο για τα πιττάκια και την Στέλλα Ρόκκου Gaia, που πρόσφερε το δώρο για την πίτα. Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο γλέντι με ζωντανή μουσική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ