-Δεν συμφωνεί ο αντιδήμαρχος (Κοινοτήτων και πρωτογενούς τομέα) του Δήμου Καβάλας, Θόδωρος Παπαδόπουλος, με το ύφος της ανακοίνωσης που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Αμυγδαλεώνα, για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου. Με ποιο «ύφος», καρντάσι Θόδωρε, θα εκφράσουν οι άνθρωποι του συλλόγου την αγανάκτηση που νιώθουν, για την ταλαιπωρία που υφίστανται επί τρία χρόνια;

-Τι να πούνε, επίσης, από την απάντηση που έδωσες στην ανακοίνωση που εξέδωσαν; «Δυστυχώς, τα δημόσια έργα στην Ελλάδα, είναι έρμαια των προθέσεων, των δυνατοτήτων και άλλων εξωτερικών παραγόντων των κατασκευαστών», είπε ο Θόδωρος! Όπως τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ήταν «έρμαια» των «εξωτερικών παραγόντων»! Ποιοι είναι αυτοί οι «εξωτερικοί παράγοντες» και γιατί οι πολίτες στην Ελλάδα είναι «έρμαια» των παραγόντων αυτών;

-Είναι ντροπή, Θόδωρε καρντάσι, σε έναν «Σύγχρονο Δήμο» και μία ευρωπαϊκή χώρα, να λέγεται ότι οι πολίτες είναι «έρμαια» κάποιων «εξωτερικών παραγόντων». Οι πολίτες δεν είναι «έρμαια», αλλά τους συμπεριφέρονται σαν έρμαια, δυστυχώς, μερικοί πολιτικοί απατεώνες.

-Δεν είναι αρκετή η ειλικρίνεια, Θόδωρε καρντάσι, για να λυθεί το πρόβλημα με το κλειστό γυμναστήριο στον Αμυγδαλεώνα. Ο πολίτης θέλει αποτέλεσμα. Ένα αθλητικό σωματείο, μία κοινωνία, ταλαιπωρούνται, επειδή οι τοπικοί άρχοντες είναι αναποτελεσματικοί. Δεν είναι δυνατό, Θόδωρε καρντάσι, ο Δήμος Καβάλας να είναι έρμαιο ενός εργολάβου κι εσύ να χρησιμοποιείς την δικαιολογία, πως στην Ελλάδα έτσι γίνεται με τα δημόσια έργα!

-Με απογοήτευσες, σφόδρα, Θόδωρε. Αποδέχεσαι το ίδιο παράλογο επιχείρημα, που οδήγησε στο πρόσφατο τραγικό συμβάν στα Τέμπη. Ο πρωθυπουργός της χώρας έριξε την ευθύνη στον υπάλληλο (σταθμάρχη) κι εσύ, για την ταλαιπωρία των δημοτών, στον εργολάβο και τους «εξωτερικούς παράγοντες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ