-Δεκάδες θεατές απόλαυσαν τις εντυπωσιακές επιδείξεις των αεροσκαφών που συμμετείχαν στην διοργάνωση Athens Flying Week, που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Τανάγρας. «Η διοργάνωση επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα airshow της Ευρώπης, φιλοξενώντας μερικές από τις πιο hot συμμετοχές», αναφέρει δημοσίευμα.

-Μία από αυτές τις συμμετοχές, ήταν το πολεμικό αεροσκάφος F35A Lightning II της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, το οποίο εμφανίζεται σε τρία airshow στην Ευρώπη φέτος. Γιατί ασχολούμαι με το airshow στην Τανάγρα; Γιατί το θέαμα που παρουσιάστηκε εκεί, καρντάσια, μου θύμισε το Kavala Air Sea Show.

-Με τόσο τουρισμό που έχει η πόλη της Καβάλας αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήταν εντυπωσιακό να γίνει ένα Σαββατοκύριακο η γνωστή αεροπορική επίδειξη; Να δούνε εκατοντάδες ζευγάρια ματιών στον ουρανό της Καβάλας μαχητικά αεροσκάφη, όπως το F35A, το Rafale solo display και το F16 ΖΕΥΣ της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας; Να δούνε, επίσης, τα ακροβατικά σμήνη, να εκτελούν εντυπωσιακούς ελιγμούς και να γεμίζουν με χρώματα τον ουρανό; Αλλά, όχι, τέτοια show είναι ξεπερασμένα και στην Καβάλα οι θεατές, μπορούν να δούνε, μόνο, μία θεατρική παράσταση στην πισίνα του εγκαταλελειμμένου κολυμβητήριου (διακόσιοι νοματαίοι, όλοι κι όλοι, για δύο βραδιές)! Και για «κερασάκι» στην διασκέδαση, την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

-Δεν νομίζω, καρντάσια, ότι θα έρθουν επισκέπτες στην Καβάλα το καλοκαίρι του 2024, για να παρακολουθήσουν μία τέτοια συναυλία. Αντίθετα, είμαι σίγουρος πως θα κλείσουν πολλοί δωμάτια, για ένα διήμερο του Kavala Air Sea Show. Της διοργάνωσης που δεν μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν, άλλο, οι τοπικοί άρχοντες, ή δεν ήθελαν να χρηματοδοτήσουν, για να βλέπουν οι Καβαλιώτες και οι ξένοι τα «αεροπλανάκια» να πετούν πάνω από το λιμάνι και την πόλη. Έτσι δεν είπε ο Θίοντορ το καρντάσι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ