– Η οριστικοποίηση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, «σήμανε» για την Καβάλα B.C. την ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2016-2017.
– Κατά την άποψη μας, η παρουσία των φιλάθλων στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», θα παίξει πολύ μεγάλο, αν όχι καθοριστικό, ρόλο, στην επίτευξη του αγωνιστικού στόχου, που είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.
– Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί, χωρίς να χρειαστεί να συμμετάσχει η ομάδα της Καβάλας στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ.
– Το «κλειδί» για να αποφύγει τα πλέι άουτ, είναι η αξιοποίηση της έδρας. Εάν καταφέρει να «προστατέψει» το γυμναστήριο της Καλαμίτσας, κάνοντας το απόλυτο στις νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια, θεωρούμε πως θα τερματίσει, σίγουρα, στη δεκάδα της βαθμολογίας. Κι αν σημειώσει κάποιες νίκες εκτός έδρας, θα «πλασαριστεί» σε υψηλότερη θέση.
– Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση και πιστεύουμε ότι αποτελεί μία ρεαλιστική προσέγγιση, σε θεωρητικό, βεβαίως, επίπεδο.
– Όπως αντιλαμβάνεστε, για να γίνει πράξη το «απόλυτο» στις νίκες στην Καλαμίτσα, χρειάζεται η ένθερμη και σταθερή βοήθεια από τους φιλάθλους. Για να γίνει «καυτή» έδρα το Δ.Α.Κ. «Αλεξάνδρα Δήμογλου», όμως, πρέπει να υπάρχει μεγάλος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας και η παρουσία, σε μόνιμη βάση, ενός κοινού άνω εξακοσίων-επτακοσίων ατόμων σε κάθε παιχνίδι.
– Η μαζική και ενεργή συμπαράσταση των φιλάθλων, θα δώσει «φτερά» στους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι στην πλειοψηφία είναι νεαρής ηλικίας, κάτι που σημαίνει πως η ψυχολογία τους στα παιχνίδια θα είναι ευμετάβλητη και πολύ σημαντικός παράγοντας για το αποτέλεσμα.
– Με τη στήριξη των φιλάθλων, είμαστε βέβαιοι ότι η Καβάλα B.C. Μπορεί να «κοιτάξει στα μάτια» οποιαδήποτε αντίπαλο ομάδα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας, ανεξαρτήτως της εμπειρίας, της ποιότητας και της οικονομικής αξίας των παικτών της.
– Γι’ αυτό, απευθύνουμε κάλεσμα στους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες που αγαπούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και την ομάδα της πόλης, να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας και να «αγκαλιάσουν» την προσπάθεια του νέου προπονητή, Ηλία Μωσαΐδη, των συνεργατών του και, κυρίως, των καλαθοσφαιριστών.
– Φέτος, η Καβάλα B.C. έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, την παρουσία των φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, γιατί από αυτά θα κριθεί η (άνετη) παραμονή της στην Α2 εθνική κατηγορία. Εκεί που πρέπει να παραμείνει έως ότου υπάρξει νέα ευκαιρία για άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ