Σταθερά υποστηρίζουμε ότι η Περιμετρική της Καβάλας πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί

0

Δεν παρακολουθήσαμε την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του Υπουργού Χρ. Σπίρτζη κι έτσι καθυστερημένα πληροφορηθήκαμε ότι η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, του έθεσε το ζήτημα της συνέχισης και ολοκλήρωσης της Περιμετρικής οδού της πόλης της Καβάλας και χαιρόμαστε πολύ γι αυτό. Η Δήμαρχος, μας λένε, επιχειρηματολόγησε αρκούντως γι αυτό, αλλά δεν πολυπιστεύουμε ότι ο Υπουργός, γνωρίζοντας τις ισχνές δυνατότητες της πολιτείας, θα ανταποκριθεί έμπρακτα.

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, αντιδρούσε και πρωταγωνιστούσε, κάθε φορά που έμπαινε τέτοιο ζήτημα, με το αιτιολογικό πως αν γίνει το έργο αυτό, θα χρειαστεί να κοπούν δέντρα του περιαστικού δάσους της Καβάλας. Το πρώτο, λοιπόν, που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η υπερβολική ευαισθησία των ντόπιων ΣΥΡΙΖΑίων. Και θυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι τις ίδιες αντιδράσεις είχαν οι ίδιοι άνθρωποι, όταν επί δημαρχίας Λ. Αθανασιάδη, μπήκαν οι μπουλντόζες να ανοίξουν το πρώτο τμήμα της Περιμετρικής, αυτό που σήμερα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες.

Μάχη έδιναν τότε στην Δεξαμενή για να φύγουν οι μπουλντόζες και να μην γίνει ο δρόμος. Η εφημερίδα αυτή, σταθερά υποστηρίζει την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης της Περιμετρικής οδού για να απαλλαγεί το κέντρο της πόλης από έναν μεγάλο όγκο κίνησης, που σήμερα το επιβαρύνει. Κι ας κοπούν και τριακόσια δένδρα. Το περιβαλλοντικό κέρδος θα είναι απείρως πολλαπλό….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ