Η Ένωσης Αθλητικών Σωματείων (Ε.Α.Σ.) Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου, θα διοργανώσουν προπονητική συνάντηση, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 (ώρα έναρξης 10:30), με συμμετέχοντες τους επιλεγμένους αθλητές της Ένωσης και τους προπονητές τους.

Η υλοποίηση του προγράμματος «γυμνάζομαι με τους καλύτερους», αναφέρει δελτίο Τύπου, μεταφέρεται στην Ελευθερούπολη. Η δράση θα αρχίσει στις 10:30 το πρωί και θα διαρκέσει έως την 1 μετά το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες (περίπου 100 άτομα). Ο απογευματινός κύκλος θα αρχίσει στις 4 και θα ολοκληρωθεί στις 6:30. Μετά τον απογευματινό κύκλο, θα δοθεί σνακ και θα γίνει η αναχώρηση των συμμετεχόντων.

Για τον συντονισμό της δράσης, μαζί με τους τεχνικούς υπευθύνους του προγράμματος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., τον τεχνικό σύμβουλο, Αναστάσιο Μωυσιάδη, θα συμμετέχουν, η τομεάρχης δρόμων και εμποδίων, Ιωάννα Σιώμου, ο τομεάρχης δρόμων αντοχής, Δημήτριος Θεοδωρίδης και οι υπεύθυνοι ομοσπονδιακοί τεχνικοί από τους υπόλοιπους τομείς. Θα παραβρεθούν, επίσης, οι επί πολλά έτη πρωταθλητές, Κωνσταντίνος Δουβαλίδης και Κωνσταντίνος Μπανιώτης, νυν προπονητής στο άλμα σε ύψος. Τον συντονισμό από τον Δήμο Παγγαίου, θα έχει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, Χρήστος Μποσμπότης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ