Σοφία Κουρτίδου-Βασίλης Προδρόμου στη «Μυροβόλο Άνοιξις»

0

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στη «Μυροβόλο Άνοιξη», θα εμφανιστούν οι: Σοφία Κουρτίδου-Βασίλης Προδρόμου. Μαζί τους θα είναι οι μουσικοί: Dasho Kurti, Δημήτρης Σίντος και Θάνος Τσελεμπής. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ: Θηλυκό πολυεργαλείο! Πολύ μαλλί, γελάει πολύ, μιλάει πολύ και ηχογραφεί τον εαυτό της. Σε ανύποπτο χρόνο μεταμορφώνεται σε ντράμερ, ή και ολόκληρη ορχήστρα. Συνελήφθη πολλές φορές να δίνει «Δανεικά ιδανικά».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Λίγο μπαγλαμάς! Περισσότερο κιθαριστής, σίγουρα τραγουδιστής. Δηλώνει «μουσικάντης». Ως γνήσιος Δίδυμος, κουβαλάει πάντα δύο κιθάρες, γιατί δεν ξέρει ποια να διαλέξει.
DASHO KURTI: Ντεν είναι από ντο! Ο μόνος που κατάφερε να κάνει την πατρίδα του, πατρίδα μας. Ίσως, ο κορυφαίος ακορντεονίστας της χώρας, αλλά έχει ένα ελάττωμα: αν αρχίσει να λέει ανέκδοτα δεν σταματάει.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΝΤΟΣ: Αρσενικό πολυεργαλείο! Κόλλησε από τη Σοφία Κουρτίδου. Το επώνυμό του δεν είναι τυχαίο. Αυτός ΣΙΝΤΟνίζει την μπάντα. Βγαίνει σε προσφορά τρία όργανα σε ένα, ή αλλιώς 2+1 δώρο.
ΘΑΝΟΣ ΤΣΕΛΕΜΠΗΣ: Φαλακρός σγουρομάλλης! Τον ΑΦΑΝισε η Κουρτίδου! Ενώ έχει μαλλιά σαν τα δικά της, δεν έχει μαλλιά. Δηλώνει φασαριόζος, χωρίς να είναι. Γκρουβάρει το ίδιο υπέροχα στο live, στο στούντιο και στην παρέα.
Δωρεάν καλλιτεχνικές υπηρεσίες
– Νέα τραγούδια και παλιά αγαπημένα (της ώρας κατόπιν παραγγελίας)
– Live looping (παρασκευάζεται επιτόπου μπροστά στον πελάτη)
Μη το χάσει κανείς!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ