Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965 απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Από εχθές το απόγευμα (Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021) σε διάφορα Μέσα Ενημέρωσης υπάρχουν σχόλια για τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ομάδας μας, Γιώργου Μανάφη, για τους ερασιτέχνες αθλητές που θα στελεχώσουν το ρόστερ στο ξεκίνημα της ομάδας στην Super League 2. Όσοι ακολουθούν την προσπάθεια μας από τον Αύγουστο, γνωρίζουν πως κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση σε πολλά μέτωπα και τελικά, η ομάδα της πόλης μας, να κατακτήσει το δικαίωμα που κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους της Football League, δηλαδή την συμμετοχή της στην Super League 2. Κάποιοι, παρ’ όλα αυτά, αντέδρασαν λες και ανακάλυψαν την Αμερική.

Όταν στις 6 Οκτωβρίου 2021 έγινε δεκτός ο φάκελος μας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά από απανωτές ανατροπές και εξω-αγωνιστικές διαμάχες. Όταν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2021, η ομάδα μας ήταν εκτός του ποδοσφαιρικού χάρτη, οι επιλογές για να συμμετάσχουμε στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, ήταν η εξής μία και μοναδική, η χρήση ποδοσφαιριστών πρώτης εγγραφής, καθώς δεν άνοιξε ποτέ κανένα μεταγραφικό «παράθυρο», ενώ δεν μας επιτράπηκε καν η χρήση ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομών.

Εμείς δεν βρισκόμαστε εδώ για να διακωμωδήσουμε κανένα σύλλογο και κανένα θεσμό. Εμείς δεν ντρεπόμαστε, αλλά είμαστε περήφανοι για την ομάδα και την προσπάθεια μας κι αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι φταίμε και κανένας άλλος, να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και επιβάλλει η ιστορία μας. Ο στόχος μας είναι, να γίνουμε υπόδειγμα συλλόγου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά χρειαζόμαστε τον απαραίτητο χρόνο, αυτόν που μας στέρησαν».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ