• Το μυαλό του Makis «ταξιδεύει» στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καβάλας. Πώς να ερμηνεύσει κάποιος που παρακολουθεί τις συνεδριάσεις, είτε ζωντανά, είτε μέσω του διαδικτύου, το τελευταίο δελτίο Τύπου, για τις «τρύπιες» στέγες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, με αφορμή την εισροή υδάτων της βροχής, από την οροφή προς το εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας;
  • «Τέσσερα χρόνια «τρύπια» η στέγη του γυμναστηρίου της Καλαμίτσας», έγραψε. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 τόσο η αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Ευαγγελία Δρακονάκη, όσο και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Γιώργος Φιλόσογλου, απάντησαν στο σχετικό ερώτημα του Λουντοβίκ, για την εικόνα που είχε το γυμναστήριο στο παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ Energean Kavala B.C. με τον Ιωνικό Νικαίας,  για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.
  • Η αντιδήμαρχος Τ.Υ., μάλιστα, ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Και ότι ο προκάτοχος της, Φίλιππος Φιλιππίδης, έκανε παρέμβαση στη στέγη, η οποία δεν είχε μεγάλη διάρκεια. «Δεν περιμέναμε να στάζει νερό η οροφή την περασμένη Κυριακή, για να μάθουμε πως υπάρχει πρόβλημα», πρόσθεσε ο Γ. Φιλόσογλου, ο οποίος επισκέφτηκε το κλειστό γυμναστήριο, για να δει την κατάσταση της οροφής, πριν βρέξει την Κυριακή που διεξήχθη το παιχνίδι. Επίσης, η Τεχνική Υπηρεσία έχει δρομολογήσει την αντικατάσταση της φθαρμένης μεμβράνης με καινούργια και επιπλέον μία πιο μόνιμη λύση υγρομόνωσης.
  • Αναρωτιέμαι, καρντάσια, αυτά που ειπώθηκαν από δύο αντιδημάρχους, δεν τα άκουσε ο Makis στη συνεδρίαση; Ή, μήπως, έκανε πως δεν τα άκουσε; Διότι, αν κρατούσε σημειώσεις, αφού ξεχνάει εύκολα, δεν θα χρειαζόταν να στείλει δελτίο Τύπου. Εκτός κι αν πρέπει να συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό δελτίων Τύπου κάθε μήνα, ώστε να το αναφέρει στον απολογισμό που θα κάνει προεκλογικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ