Ο Δήμος Παγγαίου, σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, διοργανώνει τον αγώνα δρόμου με την ονομασία «Τσαμκιράνεια», στην μνήμη του ήρωα ανθυπολοχαγού, Δημήτρη Τσαμκιράνη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις Ελευθερές, στις 21 Ιουλίου 2024. Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία της Νέας Περάμου και ο τερματισμός θα γίνει στο μνημείο του ήρωα στις Ελευθερές. Η απόσταση που θα διανύσουν οι δρομείς, είναι 5.500 μέτρα. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές, έως και την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 και ώρα 11μ.μ.

«Όσοι και όσες λάβουν μέρος, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε ένα πανέμορφο τοπίο. Οι Ελευθερές, ένα γραφικό χωριό του Δήμου Παγγαίου, είναι γνωστές για τα παραδοσιακά σπίτια χτισμένα από πέτρα και τις ιστορικές εκκλησίες του, όπως η εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που χρονολογείται από το 1891. Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε σε αυτή την μοναδική διοργάνωση και να τιμήσουμε μαζί την μνήμη του ήρωα ανθυπολοχαγού, Δημήτρη Τσαμκιράνη. Στον τερματισμό, θα υπάρχει λεωφορείο για την επιστροφή των δρομέων στην Νέα Πέραμο», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ