– Η παραχώρηση του γηπέδου Κρυονερίου, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ομάδας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», μπορεί να γίνει, κατά την άποψη μας, η απαρχή ώστε ο Α.Ο.Κ. και ο Δήμος Καβάλας να αποκτήσουν ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην περιοχή.
– Είναι καιρός, πιστεύουμε, η ομάδα της Καβάλας να αποκτήσει ένα προπονητικό κέντρο υψηλού επιπέδου και ο Δήμος Καβάλας, να αξιοποιήσει τη συνεργασία αυτή, ώστε να αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό.
– Το Κρυονέρι και το γήπεδο του χωριού προσφέρονται για την υλοποίηση αυτού του (διπλού) στόχου. Ο Δήμος Καβάλας μπορεί να βοηθήσει τον Α.Ο.Κ. να διαμορφώσει ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο και οι άνθρωποι της ομάδας, με την τεχνογνωσία τους, μπορούν να βοηθήσουν τους διοικούντες τον Δήμο Καβάλας να κάνει πραγματοποιήσει το «όνειρο».
– Η συγκυρία είναι ευνοϊκή. Στο «τιμόνι» της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ. βρίσκονται σοβαροί άνθρωποι, που αγαπούν το ποδόσφαιρο, τον σύλλογο και τον τόπο τους.
– Στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, επίσης, υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση να ακούσουν ιδέες και προτάσεις και να συνδράμουν στην υλοποίηση τους. Το κλίμα είναι καλό και θα βοηθήσει στα σχέδια που έχουν οι δύο πλευρές.
– Δεν έχουμε την απαίτηση να γίνουν όλα από την μία ημέρα στην άλλη. Φέτος, όμως, μπορεί να γίνει μία καλή αρχή. Και τα επόμενα χρόνια, καθώς θα εξελίσσεται η ομάδα (όπως ευχόμαστε και ελπίζουμε), να μπαίνει ένα «λιθαράκι» στην προσπάθεια.
– Θεωρούμε ότι η επίτευξη του στόχου θα είναι προς όφελος του Δήμου Καβάλας, της ομάδας του Α.Ο.Κ., αλλά και των κατοίκων του Κρυονερίου. Για φανταστείτε τι κόσμο θα προσελκύει το αθλητικό κέντρο και πόσο θα βοηθήσει την τοπική οικονομία.
– Επ’ ευκαιρία, έχουμε να προτείνουμε στη διοικούσα επιτροπή της ομάδας ποδοσφαίρου της Καβάλας το εξής. Πληροφορηθήκαμε ότι η ερασιτεχνική ομάδα «Ελπίδα» Κρυονερίου, δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
– Γνωρίζουμε, επίσης, ότι είναι στη σκέψη των διοικούντων, αλλά και των μελών της ομάδας (προπονητή, τεχνικού διευθυντή), η δημιουργία μιας δεύτερης ομάδας, στην οποία θα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές, με την προοπτική να μεταπηδήσουν στην πρώτη ομάδα του Α.Ο.Κ. (εφόσον έχουν τα προσόντα και ικανοποιήσουν τον προπονητή).
– Προτείνουμε, η δεύτερη ομάδα να γίνει η «Ελπίδα» Κρυονερίου, ώστε να αγωνίζεται στο ίδιο γήπεδο και για να υπάρχει στενή συνεργασία. – Έτσι, θα συνεχίσει να υφίσταται η ομάδα του χωριού στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και οι κάτοικοι να βλέπουν το αγαπημένο τους άθλημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ