-«Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για εμάς, που ένας σημαντικός τοπικός φορέας, όπως το Επιμελητήριο Καβάλας, βρίσκεται δίπλα μας, κάνοντας ξεκάθαρο πως ο Α.Ο.Κ. είναι η ομάδα της πόλης και υπόθεση όλων μας», αναφέρει η διοικούσα επιτροπή της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ. στην ανακοίνωση που εξέδωσε, προκειμένου να ευχαριστήσει την διοίκηση του Επιμελητηρίου για την ευγενική χορηγία που έκανε προς την ομάδα.

-Μην ξεγελιέστε, καρντάσια, δεν πρόκειται για μεγάλο χρηματικό ποσό, αν πρόκειται για χρήματα, αφού το Επιμελητήριο έχει «σφιχτή» οικονομική πολιτική στις χορηγίες. Απλά είναι η χειρονομία.

-Θέλω να ρωτήσω το καρντάσι τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μάρκο Δέμπα, ο οποίος ετοιμάζεται να ράψει το κοστούμι του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας, που ήταν το Επιμελητήριο στο κάλεσμα που έκανε ο Alexander Haditaghi στην Super League 2, να βοηθήσει τον Α.Ο.Κ. ο επιχειρηματικός κόσμος του Νομού; «Απευθυνθήκαμε σε πενήντα δύο επιχειρήσεις στην Καβάλα για χορηγία και δεν πήραμε ούτε μία», έγραψε ο Καναδός ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965, τον περασμένο Ιούλιο, στο «αποχαιρετιστήριο μήνυμα» προς τους φιλάθλους της ομάδας.

-Που ήταν τότε το Επιμελητήριο, Μάρκο καρντάσι μου, για να στηρίξει τον Α.Ο.Κ. στην δύσκολη περίοδο που βρισκόταν; Γιατί οι επιχειρηματίες του Νομού Καβάλας «έκλεισαν την πόρτα» στον Α.Ο.Κ.; Μήπως επειδή ο Α.Ο.Κ. είχε ιδιοκτήτη, ο οποίος έπρεπε να σηκώσει, μόνος, όλο το οικονομικό βάρος;

-Αλήθεια, δεν δικαιούται ο Alexander Haditaghi ένα ευχαριστήριο, από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., για τα χρήματα που δαπάνησε στους έντεκα μήνες που ήταν στην «κεφαλή» της ομάδας ποδοσφαίρου; Δεν δικαιούται, έστω, μία πρόσκληση να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας;

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα είπαμε κ θα το λέμε ξανά κ ξανά. Το τοπικό πολιτικοοικονομικό κατεστημένο έδιωξαν τον Alex κ φυσικά έχουν κ ονόματα. Πρώτος κ καλύτερος ο Δήμαρχος. Στη δεύτερη θέση οι κυβερνητικοί βουλευτές που ακολούθησαν την γραμμή Αυγενάκη (θα εξαιρέσω τον Πασχαλιδη) κ στην τρίτη θέση ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης ο οποίος εκπροσωπείται από τον κο Δέμπα, ο οποίος ακολούθησε την κυβερνητική εντολή “τελειώστε τον Alex”. Η σειρά είναι τυχαία. Άμα θέλετε την αλλάζετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ