-Θα είναι «πισωγύρισμα» για τον πολιτικό χώρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (Προοδευτική Συμμαχία) να μην «εκπροσωπηθεί» από συνδυασμό στις προσεχείς εκλογές για την αυτοδιοίκηση σε επίπεδο Δήμου Καβάλας. Εφόσον δεν βρέθηκε επικεφαλής για να συνεχίσει το έργο του Άρη Βέρρου με την «Συμπαράταξη Πολιτών», θεωρώ ότι πρέπει να κλείσει ο κύκλος της παρουσίας του συγκεκριμένου συνδυασμού στα δημοτικά πράγματα. Και να δημιουργηθεί νέος συνδυασμός, με νέο επικεφαλής όχι για να διεκδικήσει την διοίκηση στον Δήμο Καβάλας, αλλά για να «συσπειρώσει» τους (εναπομείναντες) ψηφοφόρους του χώρου. Που αν δεν έχουν επιλογή στις εκλογές, εκτιμώ ότι θα απέχουν στο υψηλότερο ποσοστό.

-Κατά την άποψη μου, καταλληλότερη για επικεφαλής του νέου συνδυασμού είναι η Τάνια Ελευθεριάδου. Δεν βλέπω άλλο πρόσωπο πρόθυμο να ηγηθεί, μετά από την διπλή ήττα (και με διαφορά) του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Αν η Τάνια πλαισιωθεί από στελέχη της «Συμπαράταξης Πολιτών» και στηριχθεί από τον κομματικό μηχανισμό, θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει ένα αξιόλογο και κυρίως αξιοπρεπές αποτέλεσμα τον Οκτώβριο. Προβλέπω, μάλιστα, πως θα είναι μέσα στην τετράδα!

-Μα, καλά, τι θα προλάβει να κάνει η Τάνια μέσα σε τρεις μήνες πριν από τις εκλογές; Ανέφερα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο «κορμός» του συνδυασμού «Συμπαράταξη Πολιτών» και να γίνουν μερικές «ποιοτικές προσθήκες», που θα τονώσουν το ηθικό των ψηφοφόρων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Η Τάνια δεν θα κατέλθει ως το «φαβορί» για την νίκη και κανείς δεν θα της χρεώσει την ήττα. Αν καταφέρει να εισέλθει στην τετράδα, που είναι πολύ πιθανό, θα δώσει στην παράταξη μία καλή εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο.

-Εγώ, βεβαίως, λογαριάζω χωρίς τον «ξενοδόχο». Διότι, μπορεί η Τάνια να μην ενδιαφέρεται για την αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ