Η νέα φανέλα της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο. «Καβάλα», με την οποία θα αγωνιστεί στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, είναι, πραγματικά, καλαίσθητη. Ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., Σάββας Λαζαρίδης, ευχήθηκε να είναι και «γούρικη». Να συνδυαστεί, όπως ανέφερε στην παρουσίαση που έγινε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, με την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας. «Πρέπει οι ποδοσφαιριστές που θα τη φορέσουν, να γνωρίζουν το «ειδικό βάρος» της. Να έχουν θάρρος και πάθος», είπε.

Τόσο ο Σ. Λαζαρίδης, όσο και οι υπόλοιποι που μίλησαν, τόνισαν τη σημασία της συμπαράστασης των φιλάθλων στη φετινή προσπάθεια του Α.Ο.Κ., να παίξει καλό ποδόσφαιρο και συγχρόνως, να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στη Β΄ εθνική κατηγορία. «Οι φίλαθλοι είναι ο μεγάλος επενδυτής μας», σημείωσε, χαρακτηριστικά, ο Σ. Λαζαρίδης, ενώ ο προπονητής, Κώστας Ανυφαντάκης, δήλωσε ότι είναι σημαντικό οι φίλαθλοι να δείξουν ωριμότητα και να στηρίξουν μία ιδιαίτερα νεανική ομάδα, η οποία θέλει να αποκτήσει το δικό της αγωνιστικό στιλ και να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι, ότι αγωνίζεται για τη νίκη και κάνει πρωταθλητισμό στην πράξη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τη βοήθεια των φιλάθλων ζήτησαν και οι ποδοσφαιριστές: Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Άγγελος Παπαστεριανός, Μπερτράν Ρομπέρ, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη δουλειά που γίνεται στην περίοδο της προετοιμασίας. «Κάναμε πολύ καλή δουλειά έως σήμερα και έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας. Θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων, για να πετύχουμε και τον στόχο», είπε ο κεντρικός αμυντικός, Α. Παπαστεριανός. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, Μ. Ρομπέρ, δήλωσε ότι ήρθε στην ομάδα της Καβάλας, για να ενισχύσει την προσπάθεια των νεαρών συμπαικτών του και της διοίκησης, να φτάσουν, όλοι μαζί, όσο ψηλότερα μπορούν, ενώ ο αρχηγός, Γρ. Παπαδόπουλος, σχολίασε ότι η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια της προετοιμασίας, σταθερή βελτίωση στο παιχνίδι της και ότι οι ποδοσφαιριστές θα δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεων τους σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος. Απαντώντας στην ερώτηση εάν υπάρχει πίεση, επειδή ο Α.Ο.Κ. είναι το «μεγάλο όνομα» στον 1ο όμιλο, είπε ότι είναι ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα της Καβάλας να διακριθούν και να κάνουν το επόμενο, πιο υψηλό, βήμα στην καριέρα τους.

Όσον αφορά την αγωνιστική φιλοσοφία της φετινής ομάδας, ο Κ. Ανυφαντάκης δήλωσε ότι ο Α.Ο.Κ. θα παίζει επιθετικά και στα δύο μέρη του γηπέδου (άμυνα-επίθεση), με στόχο τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η νέα φανέλα θα διατίθεται και στους φιλάθλους, «αρχής γενομένης» από το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Αβάτου. Να σημειώσουμε ότι στο πρόσθιο μέρος φέρει αναπαράσταση του παλιού υδραγωγείου (Καμάρες), ενός εκ των χαρακτηριστικότερων μνημείων της Καβάλας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΟΚ EVER. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ SITE ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΟΚ E-SHOP. ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΤΙΚ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΕΙΔΟΜΕΝ.

  2. Μα καλά τόση αδιαφορία από τους Καβαλιωτες επιχειρηματίες. Ούτε μια χορηγία για τη φανέλα; Που είναι η Energean Oil & Gas να βοηθήσει; Τόση αδιαφορία;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ