Τον θαυμασμό και την επιδοκιμασία της, για το έργο που παράγει ο σύλλογος αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας «συν Αθηνά», εξέφρασε η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, προς τις εκπροσώπους του συλλόγου, Κατερίνα Χατζοπούλου, Βασιλική Βασιλειάδου, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2016 στο Δημαρχείο, για τη διεξαγωγή του 2ου πανελληνίου συνεδρίου πολιτικής φιλοσοφίας στις 18, 19 και 20 Νοεμβρίου 2016 στην πόλη της Καβάλας.
Η δήμαρχος εξήρε την προσπάθεια των μελών του συλλόγου, για τη διοργάνωση του συνεδρίου, χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέροντα τα θέματα που θα αναπτυχθούν και σημείωσε, ότι είναι πολύ τιμητικό που το συνέδριο τελεί υπό την πνευματική αιγίδα του οικουμενικού πατριάρχη. «Ο Δήμος Καβάλας θα είναι στήριγμα και το «δεξί χέρι» στην προσπάθεια σας», πρόσθεσε.
Η πρόεδρος του συλλόγου, Κατερίνα Χατζοπούλου, ευχαρίστησε τη δήμαρχο, τον Δήμο Καβάλας και όλους τους υποστηρικτές της διοργάνωσης και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: «Το δεύτερο πανελλήνιο συνέδριο πολιτικής φιλοσοφίας, επιδιώκει να θέσει επί τάπητος κεντρικά θέματα του εγχώριου και όχι μόνο, πολιτικού βίου, με στόχο την μεσοπρόθεσμη καλλιέργεια κάθετης κοινωνικής συνοχής και τη συγκρότηση σεβαστής και αξιοσέβαστης κοινωνικοπολιτικής δομής με πειθώ και χωρίς βία».
Η επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, Β. Βασιλειάδου, παρουσίασε τους διακεκριμένους καθηγητές, που θα εισηγηθούν τα θέματα του συνεδρίου και τους υποστηρικτές της διοργάνωσης. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στη δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας και στην αίθουσα ομιλιών της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ