• Ο Νίκος Μαυρίδης, αν δεν κάνω λάθος, διαφώνησε με την λογική, κατά την άποψη μου, πρόταση που έκανε ο Γιώργος Φιλόσογλου στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καβάλας, σχετικά με την οικονομία του χρόνου στη συζήτηση που θα γίνει (σε επόμενη συνεδρίαση) για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.).
  • Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και νεολαίας, πρότεινε στους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας να ετοιμάσουν συγκεκριμένες ερωτήσεις, τις οποίες θα υποβάλλουν στον πρόεδρο και τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., προκειμένου να λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις και να εξοικονομηθεί χρόνος για περισσότερη συζήτηση.
  • Ο Ν. Μαυρίδης σχολίασε ότι, δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων τι θα πούνε οι εκπρόσωποι της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. στην ενημέρωση και ποια ερωτήματα θα γεννηθούν στη διάρκεια της συζήτησης.
  • Νομίζω, φίλτατε Νίκο Μαυρίδη, ότι η κατάσταση στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. είναι, πάνω-κάτω, γνωστή στους δημοτικούς συμβούλους. Πριν λίγους μήνες, επίσης, έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον προηγούμενο πρόεδρο, Νίκο Ξανθόπουλο, στο δημοτικό συμβούλιο.
  • Άρα, είναι εύκολο για τους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας και για οποιονδήποτε δημοτικό σύμβουλο, να ετοιμάσει μία-δύο ερωτήσεις για την επόμενη συνεδρίαση.
  • Αυτό ισχύει για όσους (και όσες) ενδιαφέρονται πραγματικά να ενημερωθούν και όχι να δώσουν «παράσταση» με τοποθετήσεις για εντυπωσιασμό. Με τις ερωτήσεις, επίσης, θα φανεί ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι «διαβασμένοι» όταν προσέρχονται στις συνεδριάσεις του οργάνου και δεν παρίστανται μόνο για να μη μείνουν «μετεξεταστέοι» λόγω απουσιών!
  • Είμαι βέβαιος ότι κανείς επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος, δεν θα ετοιμάσει ερωτήσεις για τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και ότι η συζήτηση θα ξεφύγει πάλι χρονικά, αλλά και από απόψεως ουσίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ