Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με φίλους του, που συνέπεσε με τα 20 χρόνια συμβίωσης με τη σύζυγό του Λένα Γαρυφάλλου κι αυτό αποτέλεσε αντικείμενο διαδικτυακής ανάρτησης. Κι εμείς, με όλη μας την καρδιά τους στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας. Δεν παρέλειψε στην ανάρτησή του ο Μάκης Παπαδόπουλος, να αναφέρει όλα τα ονόματα όσων παραβρέθηκαν για να του ευχηθούν, δίνοντας τροφή για διάφορα σχόλια στην κοινή γνώμη, αφού με τον τρόπο που αναφέρεται σ’ αυτούς, τους εντάσσει αυτομάτως στην λίστα των υποστηριχτών του.

Για τον Μένανδρο Μαρινάκη, παλιό στέλεχος και πρώην Πρόεδρο της Ν.Δ., που παραβρέθηκε, δημιουργούνται ερωτήματα, για το αν χωρίς τη θέλησή του ο Μάκης Παπαδόπουλος τον ενέταξε στους υποστηριχτές του. Για τον Ιορδάνη Παπαντίδη, ο οποίος είναι γνωστό πως είναι στενός φίλος του Μάκη Παπαδόπουλου, έχουμε να πούμε πως μάλλον ήρθε η ώρα να παραιτηθεί από την παράταξη της Δημάρχου, της οποίας είναι δημοτικός σύμβουλος. Ή, τουλάχιστον να πάψει να παρουσιάζει τον Μάκη Παπαδόπουλο, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ως τον «επόμενο Δήμαρχο Καβάλας».

Παραβρέθηκε επίσης και ο μελλοντικός εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής, με οποιοδήποτε πολιτικό ψηφοδέλτιο του «κάτσει», μαζί με την κολλητή του. Βεβαίως και ήταν μαζί του και μερικά στελέχη του παλιού-σκληρού ΠΑΣΟΚ, καθώς και κάποιοι εργολάβοι, που μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα και από παράταξη σε παράταξη, ανάλογα με το που θα τους πάει το κύμα (του νοτιά)!!! Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι του αθλητισμού, που απλώς αποδέχθηκαν την πρόσκληση και κάποιοι που εντάσσονται ενεργά στην παράταξη του Μάκη.

Αυτοί οι τελευταίοι, ωστόσο, δεν μπορούν να μας πείσουν, γιατί κι άλλη φορά έκαναν παρόμοιες επιλογές που απέτυχαν, αλλά και οι ίδιοι απογοητεύτηκαν. Ωστόσο, δεν περιμέναμε στην ανάρτησή του αυτή, ο Μάκης Παπαδόπουλος, να παραδεχθεί, ότι ο Δήμος Καβάλας ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου!!! Μόνο που αυτό το αποδίδει στην δική του κριτική που «αναγκάζει τη δημοτική αρχή να …ξυπνάει και να ασχολείται»…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ