Ο τελικός αγώνας του περιφερειακού πρωταθλήματος νεανίδων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος του τμήματος πετοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» για το νέο έτος. Τα κορίτσια του Α.Ο.Κ. θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης απέναντι στην ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης. Η τελική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης, με τη συμμετοχή, ακόμα, των ομάδων της Δράμας, του Γυμναστικού Συλλόγου και της «Γαία», που θα παίξουν για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των παιχνιδιών είναι το εξής:

12μ.μ. Γ.Σ. Δράμας-Γαία Δράμας

2:30μ.μ. Νίκη Αλεξανδρούπολης-Καβάλα

Να σημειώσουμε ότι, οι ομάδες του Α.Ο. «Καβάλα» και της Νίκης Αλεξανδρούπολης συναντήθηκαν τον Οκτώβριο του 2017, στο πλαίσιο της α΄ φάσης του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη και ανέδειξε νικήτρια την ομάδα της Νίκης με 3-2 σετ. Στην ημιτελική φάση, η Νίκη Αλεξανδρούπολης νίκησε 3-1 σετ τη Γαία Δράμας στη Χρυσούπολη, ενώ ο Α.Ο. «Καβάλα» επικράτησε 3-0 σετ του Γ.Σ. Δράμας στον Αμυγδαλεώνα.

Στις κορασίδες, επίσης, ο Α.Ο. «Καβάλα» έδωσε φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 με αντίπαλο τη Γαία Δράμας, την οποία νίκησε στο Δ.Α.Κ. «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Όσον αφορά την ομάδα γυναικών, προετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας και το παιχνίδι που ακολουθεί, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, εναντίον της Νίκης Αλεξανδρούπολης στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας (ώρα έναρξης 7μ.μ.). Ο Δημήτρης Σιώκης (σ.σ. προπονητής) περιμένει να ενταχθούν στις προπονήσεις και οι παίκτριες που απουσιάζουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης, αναμένει να επισημοποιηθεί η παραχώρηση, με υποσχετική ενός έτους, της Βασιλικής Παπακώστα από την Ένωση Αθλοπαιδιών Λάρισας (Ε.Α.Λ.). Η νεαρή παίκτρια προπονείται με την ομάδα της Καβάλας τον τελευταίο ενάμισι μήνα, περίπου, ενώ φοιτά στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) στις Σέρρες. Με την παραλαβή του δελτίου της, από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), ο Α.Ο.Κ. θα προσθέσει μία ακόμα λύση στη θέση της κεντρικής (ζώνη 3).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ