Την 2η θέση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κατέλαβε η ομάδα πετοσφαίρισης κάτω των 20 ετών (νεανίδων) του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Στον τελικό αγώνα του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος ηττήθηκε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Δράμας με 3-1 σετ.

Η τελική φάση διεξήχθη στην Δράμα, το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου 2024, με την συμμετοχή του διοργανωτή Γ.Σ. Δράμας, του Α.Ο.Κ., της Νίκης Αλεξανδρούπολης και του Γ.Σ. Ελευθερούπολης. Στους ημιτελικούς σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Γ.Σ. Δράμας-Νίκη Αλεξανδρούπολης 3-2 σετ, Α.Ο.Κ.-Ελευθερούπολη 3-0 σετ.

Στον τελικό αγώνα αναδείχτηκε νικήτρια η ομάδα του Γ.Σ. Δράμας, ενώ την 3η θέση κατέκτησε η Νίκη Αλεξανδρούπολης, που νίκησε την Ελευθερούπολη 3-0 σετ. Η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της περιόδου 2023-2024 είναι η ακόλουθη; Γ.Σ. Δράμας, Α.Ο. «Καβάλα», Νίκη Αλεξανδρούπολης, Γ.Σ. Ελευθερούπολης, Αμαζόνες Μαΐστρου (Αλεξανδρούπολης), Α.Ο. Αμυγδαλεώνα, Άρτεμις Σερρών, Παγγαίο, Γαία Δράμας, Φοίνικας Αλεξανδρούπολης.

Στο πρωτάθλημα Β΄ εθνικής κατηγορίας ανδρών, ο Α.Ο.Κ. ηττήθηκε στις Σέρρες 3-0 σετ από τον πρωτοπόρο (και αήττητο) Αθλητικό Όμιλο Σερρών. Στο άλλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής ημέρας, ο Έβρος Σουφλίου επικράτησε 3-2 σετ του Ερμογένη Ξάνθης. Η βαθμολογία στον όμιλο διαμορφώθηκε ως εξής: Α.Ο. Σερρών 18 βαθμοί (18-3 σετ), Έβρος Σουφλίου 8 (13-10), Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης 6 (9-7), Ερμογένης Ξάνθης 3 (8-17), Καβάλα 1 (4-15).

Η ομάδα εφήβων (κάτω των 21 ετών) του Α.Ο.Κ. νίκησε 3-0 την αντίστοιχη της Α.Ε. Κομοτηνής και προκρίθηκε στον τελικό αγώνα του περιφερειακού πρωταθλήματος. Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 και ο πιθανός αντίπαλος του Α.Ο.Κ. θα είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ