Το 2018 «έκλεισε» αγωνιστικά για την ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», που βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας, δηλαδή ακριβώς πάνω από τη «ζώνη υποβιβασμού», με 12 βαθμούς σε 11 παιχνίδια και ρεκόρ 4 νίκες-7 ήττες. Η έναρξη του 2019, κατά την άποψη μας, θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την επίτευξη του στόχου, που είναι η παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία.

Κι αυτό, γιατί ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, με ομάδες που είναι στη «ζώνη υποβιβασμού», την Ένωση Ελασσόνας και τον Α.Σ.Κ. Λαγκαδά. Με νίκες στα παιχνίδια αυτά, η ομάδα της Καβάλας θα κάνει «αποφασιστικό βήμα» για την παραμονή, αφού θα έχει σημειώσει δύο επιτυχίες εναντίον της ομάδας του Λαγκαδά, ενώ στο β΄ γύρο θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την ομάδα της Ελασσόνας. Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της θεσσαλικής ομάδας, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, στρέφεται στην προσπάθεια της ομάδας νεανίδων (σ.σ. με παίκτριες της ομάδας κορασίδων στην πλειοψηφία), η οποία θα συμμετέχει στην τελική φάση (final four) του πρωταθλήματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο «Δημήτριος Κραχτίδης» της Δράμας, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Δεκεμβρίου 2018. Στους ημιτελικούς αγώνες θα παίξουν: Γαία Δράμας-Καβάλα, Νίκη Αλεξανδρούπολης-Α.Ο. Χρυσούπολης. Η πρωταθλήτρια ομάδα, θα εκπροσωπήσει την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ