Καθοριστικό χαρακτήρα απέκτησε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας πετοσφαίρισης ανδρών, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, μεταξύ των ομάδων του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» και του «Πανηπειρωτικού» Ιωαννίνων, στις 5:30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ο υποβιβασμός του «Περσέα» Θεσσαλονίκης από την κατηγορία Pre League αύξησε τον αριθμό των σωματείων που θα υποβιβαστούν από την Α2 εθνική κατηγορία, από δύο στα τρία. Κι αν ο «Πιερικός» Κατερίνης, που δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Pre League, δηλώσει ότι θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2023-2024, θα υποβιβαστεί και τέταρτο σωματείο.

Σε πρώτη φάση, η ομάδα της Καβάλας χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στον «Πανηπειρωτικό» Ιωαννίνων, ώστε σε συνδυασμό με την ήττα του Πανοράματος από τον Έβρο Σουφλίου, να «προσπεράσει» τις ομάδες του Πανοράματος, του «Πανηπειρωτικού» και του «Ερμογένη» Ξάνθης. Και να ελπίζει, πλέον, ότι ο «Πιερικός» δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Το ερχόμενο Σάββατο, επομένως, ο Α.Ο.Κ. θα χρειαστεί την στήριξη του φίλαθλου κόσμου και μία εμφάνιση πολύ καλύτερη από εκείνη που έκανε στην Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική ημέρα. Στο παιχνίδι με τον «Πανηπειρωτικό» την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του Δημήτρη Σιώκη, ο Γιώργος Μορφίδης, αφού ο Δημ. Σιώκης θα «κοουτσάρει» την ομάδα παίδων (κάτω των 18 ετών), η οποία θα αγωνιστεί στην β΄ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, στον όμιλο που θα διεξαχθεί στην Λάρισα (κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ), θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες του «Αίολου» Κατερίνης, της Α.Ε. Λάρισας και του «Πήγασου» Πολίχνης. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Πέμπτη 27, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Απριλίου 2023.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ