• «Μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα παραγωγικός έχει αποδειχθεί ο δήμαρχος Καβάλας, κος Μουριάδης. Έχει επιδοθεί σε μία σειρά επαφών με την Αθήνα και διάφορα Υπουργεία και διεκδικεί ότι διεκδικείται! Όπως την ξενοδοχειακή επένδυση για το παλιό νοσοκομείο», σχολίασε καρντάσι.
  • Πρώτη φορά διαβάζω, καρντάσια, ότι η παραγωγικότητα ενός δημάρχου αξιολογείται με κριτήριο τις επαφές που κάνει με τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Με το κριτήριο αυτό, θεωρώ ότι ο Λουντοβίκ, είναι μακράν ο πιο παραγωγικός δήμαρχος που είχε ο Δήμος Καβάλας! Μήπως ο Θόδωρος βαδίζει στα χνάρια του; Θα φανεί, από τον αριθμό των επαφών που θα κάνει στην τετραετή θητεία του.
  • Εάν, όμως, περάσουν τα τέσσερα χρόνια και δεν γίνει η ξενοδοχειακή επένδυση στο παλιό νοσοκομείο, καρντάσια, θεωρώ ότι δικαίως θα αναρωτηθούμε ποιο είναι το αποτέλεσμα των επαφών αυτών.
  • Εγώ δεν βιάζομαι να βγάλω συμπέρασμα, γιατί θέλω να δω εάν ο Θόδωρος θα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό για επαφές στα Υπουργεία και μετά το δεύτερο χρόνο της δημαρχίας του.
  • Μέχρι σήμερα, πάντως, δεν του έτυχε κάτι σοβαρό και απρόβλεπτο, όπως η μεταναστευτική κρίση, η κατάρρευση γέφυρας, ακραία καιρικά φαινόμενα κ.ά.
  • Βρισκόμαστε προς το τέλος του Οκτωβρίου και οι Καβαλιώτες κάνουν ακόμα τα θαλασσινά μπάνια τους, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που έρχονται, είναι σε ελεγχόμενο αριθμό και μπαίνουν κατευθείαν στη δομή φιλοξενίας στο Περιιάλι, ενώ η Ελλάδα επανήλθε στην κανονικότητα μετά τα δέκα χρόνια των μνημονίων. Όλα, επομένως, πηγαίνουν πρίμα.
  • Σύμφωνα με το ίδιο καρντάσι, ορεξάτος είναι και ο νέος δήμαρχος Θάσου, ο Λευτέρης Κυριακίδης, ο οποίος απέτρεψε την εγκατάσταση κεραίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο Υψάριο, κέρδισε τρία δρομολόγια τον χειμώνα στη γραμμή Πρίνου-Καβάλας και γιόρτασε την απελευθέρωση της Θάσου παρουσία του υπουργού εθνικής άμυνας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ