Ονομάζεται Παναγιώτης Κοτσαγιάννογλου. Γεννήθηκε το έτος 1960 στην Θεσσαλονίκη και διαμένει στην Καβάλα στην περιοχή «Χίλια» από το έτος 1989, με την σύζυγο του, Πέρσα Μωυζέ και τα τρία παιδιά τους. Υπηρέτησε ως εργοδηγός μηχανολόγος στο Τμήμα Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Μηχανολογικού Εξοπλισμού στον Νομό Θεσσαλονίκης από το 1977 έως το 1988, στον Νομό Καβάλας από το 1989 έως το 1993 και στην Υπερνομαρχία Καβάλας από το 1994 έως το 2010. Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων το 2010 στο 2ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Καβάλας.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Καβάλας με τον συνδυασμό «Ώρα Δημιουργίας». Ερωτηθείς γιατί συστρατεύτηκε με την Αναστασία Ιωσηφίδου και τον συγκεκριμένο συνδυασμό απάντησε: «Ευχαριστώ την Αναστασία Ιωσηφίδου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Ώρα Δημιουργίας». Είμαι στον συνδυασμό της, διότι έχει την εμπειρία στα δημοτικά πράγματα ως δημοτική σύμβουλος, ως αντιπολίτευση και ως συμπολίτευση, αλλά και τις γνώσεις για πολλά θέματα του Δήμου μας. Ακόμα, ως πρώην πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Δημωφέλεια», κατάφερε να κερδίσει δικαστικές διαμάχες προς όφελος του Δήμου και των δημοτών».

Εάν εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και ο συνδυασμός «Ώρα Δημιουργίας» γίνει δημοτική Αρχή δήλωσε ότι: «Αυτό που θέλω να δούνε οι συνδημότες μου από εμένα, είναι μία προσπάθεια να αλλάξω την κατάσταση του Δήμου προς το καλύτερο. Επίσης, την χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα της δουλειάς μου, για την βελτίωση της ζωής όλων των πολιτών. Στην νέα δημοτική Αρχή, εάν εκλεγώ από τους συνδημότες μου δημοτικός σύμβουλος, την θέση μου θα την κρίνει η δήμαρχος, Αναστασία Ιωσηφίδου».

Για το εκλογικό αποτέλεσμα και την επίδοση του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας» σχολίασε: «Όλοι έχουμε στόχους στην ζωή μας, αλλά ο τρόπος που βάζουμε αυτούς τους στόχους, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ικανότητά μας να τους επιτυγχάνουμε και να προοδεύουμε. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός μας «Ώρα Δημιουργίας», αν δεν περάσει με την πρώτη, σίγουρα στην δεύτερη Κυριακή η νίκη είναι δεδομένη».

Το μήνυμά του προς τους δημότες του Δήμου Καβάλας είναι το ακόλουθο: «Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ζητώ την στήριξη από τους συνδημότες μου, για να αντιμετωπίσουμε μαζί μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, με στόχο ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο μέλλον. Το ζητούμενο είναι, η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και η εξυπηρέτηση του πολίτη. Φίλες και φίλοι. Γνωριζόμαστε και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην σχέση αξιοπιστίας που αναπτύχθηκε μεταξύ μας, για τα οράματα, τα ιδανικά και την αγάπη μας γι’ αυτό τον τόπο. Πιστεύω στην προσπάθεια που μας συνδέει, παρά τους τεχνητούς διαχωρισμούς, στην δύναμη των ανθρώπων που αγωνιούν και τολμούν για ένα καλύτερο αύριο, στην ισορροπημένη ανάπτυξη αυτού του τόπου και σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ γι’ αυτό. Οι παρεμβάσεις μου θα στηρίζονται στο στέρεο έδαφος της γνώσης των τοπικών υποθέσεων, στην αντικειμενική ιεράρχηση, στην ρεαλιστική αντιμετώπιση και στον διάλογο.

Αρνούμαι, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την εφαρμογή λειτουργιών και πρακτικών χωρίς διαφάνεια, χωρίς αξιοκρατία, χωρίς ευαισθησία και σεβασμό στον πολίτη, χωρίς όραμα και προοπτική για το αύριο του τόπου

Μαζί να συνεργαστούμε με όραμα και πρόγραμμα, με λύσεις και προτάσεις, πρωταγωνιστές στις εξελίξεις, για έναν Δήμο δημιουργικό, λειτουργικό, αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπινο. Ήρθε η ώρα, με όπλα μας την εμπειρία, την γνώση, την τόλμη, την αταλάντευτη θέλησή μας, να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Παράλληλα, με επίκεντρο την αγάπη για τον Δήμο μας, τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, θα δουλέψουμε ενωμένοι για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, με στόχους ρεαλιστικούς και συγκεκριμένους. Συνεπώς, διεκδικούμε και δημιουργούμε ένα συμμετοχικό, αλληλέγγυο, δημιουργικό και ανοιχτό μέλλον στις ανάγκες της νέας γενιάς και της τοπικής κοινωνίας στον Δήμο Καβάλας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ