Με νίκη θέλει να αρχίσει το έτος 2024, όπως τελείωσε το 2023, η ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών των «Πανθήρων» Καβάλας. Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, στις 2 μετά το μεσημέρι, θα υποδεχτεί στο δημοτικό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την ομάδα του «Απόλλωνα» Πτολεμαΐδας, η οποία δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης σε εννέα παιχνίδια εκτός έδρας. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι «Πάνθηρες» θα παραταχθούν με πλήρη σύνθεση και θα παίξουν με σοβαρότητα στην άμυνα και στην επίθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το 2023 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τις γυναίκες μας, που πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Πυλαίας, παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα. Το 2024 αρχίζει με εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση, καθώς στις 7 Ιανουαρίου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στο «σπίτι» μας τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, σε έναν αγώνα που το «στραβοπάτημα» απαγορεύεται, προκειμένου να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία μας προς τα play offs του πρωταθλήματος. Στα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει ο «Απόλλων» έως τώρα, δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας 48,5 πόντους μέσο όρο στην επίθεση και 67,2 πόντους στην άμυνα. Ο Αρίστιππος Χαντέλης θα έχει στην διάθεσή του όλες τις παίκτριες, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, στις 14:00 στο Δ.Α.Κ. Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, επίσης, θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας: Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης-Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Μ.Ε.Ν.Τ.-Πυλαία, Σ.Κ. Ιωάννινα-Ολύμπια Λάρισας, Παναθλητικός-Ανόρθωση Βόλου, Πανσερραϊκός-Άρης Θεσσαλονίκης (ρεπό Πανόραμα).

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου είναι η ακόλουθη: Παναθλητικός 18 βαθμοί, Πανσερραϊκός 17, Ανόρθωση Βόλου 17, Πυλαία 16, Πάνθηρες Καβάλας 15, Πανόραμα 15, Άρης Θεσσαλονίκης 15, Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης 14, Μ.Ε.Ν.Τ. 12, Ολύμπια Λάρισας 12, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου 11, Απόλλων Πτολεμαϊδας 9, Σ.Κ. Ιωάννινα 9.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ