Ένα καινούργιο απορριμματοφόρο, δωρεά από την κοινοπραξία εταιρειών T.A.P., παρέλαβε ο Δήμος Νέστου. Η παραλαβή έγινε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου. Ο Δήμος Νέστου παρέλαβε από την κοινοπραξία του T.A.P., ακόμα, ένα πολυμηχάνημα με «μαχαίρι» και μία «αλατιέρα», για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων στις ορεινές περιοχές. Από πλευράς κοινοπραξίας του T.A.P. παραβρέθηκε ο Σπύρος Νάκος, υπεύθυνος τοπικών κοινωνιών ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ενώ παρόντες ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, κ. Καϊντατζόπουλος, ο αντιδήμαρχος οικονομικών, κ. Σαββάδης, ο προϊστάμενος της καθαριότητας, κ. Σιδηρόπουλος και το προσωπικό της Υπηρεσίας καθαριότητας.

Το απορριμματοφόρο όχημα που προστέθηκε στο στόλο του Δήμου Νέστου είναι νέας τεχνολογίας και θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της απόδοσης της Υπηρεσίας καθαριότητας. Η δωρεά του T.A.P. εντάσσεται στο διαπεριφερειακό πρόγραμμα «Προορισμός, η προστασία-δωρεά οχημάτων κοινής ωφέλειας, στις περιοχές της βόρειας Ελλάδας που διατρέχει ο αγωγός». Ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για το Δήμο μας η συγκεκριμένη δωρεά, γιατί οι υποσχέσεις του T.A.P. γίνονται πράξεις. Βέβαια, δεν αμφιβάλαμε ποτέ γι’ αυτό. Τα δύο οχήματα που έχουμε παραλάβει έως τώρα, θα συνδράμουν σημαντικά στο έργο μας. Το νέο όχημα που παραλάβαμε είναι υπερσύγχρονο, ενώ τυχαίνει να βρίσκονται εδώ και οι άνθρωποι που θα το χρησιμοποιούν, διότι χωρίς αυτούς, τα μηχανήματα δεν παίζουν κανένα ρόλο. Χάρη στους υπαλλήλους και στις δυνατότητες που έχουν, θα αξιοποιήσουμε το απορριμματοφόρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διότι έχει μεγαλώσει η πόλη και ο Δήμος και κυρίως οι ανάγκες του. Ο στόλος που έχουμε είναι γερασμένος και νομίζω ότι το νέο όχημα, θα συμβάλει τα μέγιστα για την καθαριότητα του Δήμου Νέστου. Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία, για τη σημαντική αυτή δωρεά».

Ο εκπρόσωπος του T.A.P. είπε: «Με μεγάλη χαρά εκπροσωπώ τον T.A.P. στην εκδήλωση για την παράδοση του απορριμματοφόρου στον Δήμο Νέστου. Πριν από ένα χρόνο, περίπου, παραδώσαμε το πολυμηχάνημα που κλαδεύει, ενώ είναι και εκχιονιστικό. Υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, από τις οποίες διέρχεται ο T.A.P., με την παράδοση οχημάτων κοινής ωφέλειας, στο πλαίσιο των κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων του T.A.P. Ευχαριστώ τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του, για τη σωστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι το νέο όχημα με το προσωπικό του Δήμου που θα το χρησιμοποιεί, να συμβάλουν στην καθαριότητα του Δήμου Νέστου και την υποστήριξη προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ