• Ο Makis, αφού πήρε τον χρόνο του για να «ξελαμπικάρει» μετά το αποτέλεσμα των περασμένων δημοτικών εκλογών, στις οποίες ο συνδυασμός που ηγήθηκε κατέλαβε την 3η θέση, επανήλθε από το υπερατλαντικό ταξίδι δριμύτερος στην κριτική εναντίον της δημοτικής αρχής και του δημάρχου.
  • «Κουράστηκα να ακούω δικαιολογίες από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου. Οι πολίτες θέλουν λύσεις, δεν θέλουν διαπιστώσεις. Ο κύριος Μουριάδης εκλέχτηκε για να βρει λύσεις έγκαιρα. Δυστυχώς, δεν ακούμε συγκεκριμένες λύσεις από τη δημοτική αρχή, ακούμε μόνο γενικολογίες, που μας κάνουν να ανησυχούμε, ότι η νέα διοίκηση δεν είναι καθόλου προετοιμασμένη και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει για τα σοβαρά προβλήματα στην καθαριότητα», δήλωσε σε συνέντευξή του.
  • Αφού βλέπεις ότι η διοίκηση του Δήμου είναι «πελαγωμένη», Makis καρντάσι μου, γιατί εσύ, που έχεις «ξελαμπικάρει» μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, δεν προτείνεις μία λύση στην αντιμετώπιση του προβλήματος στην καθαριότητα;
  • «Θόδωρε, αφού δεν έχεις προσωπικό και κάποια οχήματα είναι εκτός λειτουργίας, γιατί δεν υπογράφεις μία σύμβαση με ιδιώτη, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση;», μπορούσες να προτείνεις. Προεκλογικά έκανες τόσες προτάσεις για το ζήτημα αυτό και για άλλα, δεν λες στον Θόδωρο να υιοθετήσει μία από αυτές; Αυτό σημαίνει συνεργασία και όχι το «παζάρεμα» θέσεων στις δημοτικές επιχειρήσεις και στα διοικητικά συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου.
  • Και στο «προσφυγικό». Δήλωσες ότι η δομή φιλοξενίας πρέπει να μεταφερθεί από το Περιγιάλι εκτός του αστικού ιστού. Ωραία, αλλά που; Εσύ δεν έχεις να προτείνεις ένα χώρο, για να βοηθήσεις την κατάσταση; Διαπιστώνεις ότι ο δήμαρχος είναι αναποφάσιστος, γιατί δεν διευκολύνεις τη συζήτηση. Μπορεί η πρότασή σου να είναι καλή και να δώσει τη λύση. Μόνο η διοίκηση θα προτείνει τις λύσεις; Και η «αντιπολίτευση» θα κάνει κριτική εκ του ασφαλούς;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ