-Ο Alexander Haditaghi έκανε την «επανεμφάνισή» του στα κοινωνικά πράγματα της Καβάλας, έπειτα από το καλοκαίρι του 2022, όταν «άφησε στα κρύα του λουτρού» την ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ., που είχε υποβιβαστεί από την Super League 2! Η ενέργεια αυτή, δυσαρέστησε ιδιαίτερα τους φιλάθλους του Α.Ο.Κ., ενώ για αρκετούς μήνες, ο Alex «έκοψε» την επαφή με την Καβάλα. Αλλά, δεν «έριξε μαύρη πέτρα» πίσω του! Κι αυτό, γιατί έχει να υλοποιήσει την μεγάλη (τουριστική) επένδυση στην «αλάνα» της Νέας Ηρακλείτσας.

-Για την επένδυση αυτή, που περιλαμβάνει αυτόνομες τουριστικές κατοικίες (μεζονέτες) κι ένα ξενοδοχείο κατηγορίας πέντε αστέρων, είπε ο Alex, ότι πουλήθηκαν το 85% των κατοικιών σε αλλοδαπούς αγοραστές. Και ότι, έως το 2026, το καλοκαίρι, θα είναι έτοιμες όλες οι μεζονέτες. Το εύχομαι, γιατί στην Ελλάδα, είναι παράτολμο να συζητάμε για το χρονοδιάγραμμα μιας επένδυσης. Στην Καβάλα έχουμε παραδείγματα με προσπάθειες που «ατύχησαν».

-Ο Alex, λοιπόν, επανεμφανίστηκε στην Καβάλα! Έκανε μία δωρεά στην Διεύθυνση Αστυνομίας και συγκεκριμένα στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. (Δίκυκλης Αστυνομίας) τεσσάρων καινούργιων μοτοσυκλετών. «Το έργο της Αστυνομίας, που πολεμάει το έγκλημα, είναι πολύ δύσκολο. Προστατεύει τον κόσμο και είναι δίπλα του», είπε. Στο εξωτερικό, καρντάσια, οι πολίτες εκτιμούν ιδιαίτερα την προσφορά των Σωμάτων Ασφαλείας. Δεν θυμάμαι έναν Καβαλιώτη, που έχει την οικονομική δυνατότητα, να έκανε ανάλογη δωρεά προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη της τοπικής κοινωνίας για το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

-Η δωρεά του Alex δεν θα είναι η μοναδική. «Είμαι σε επικοινωνία με τον αστυνομικό διευθυντή και προτίθεμαι να καλύψω κι άλλες ανάγκες που θα προκύψουν», πρόσθεσε ο Καναδός επιχειρηματίας, ενώ δήλωσε ότι θα στηρίξει και το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Μακάρι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από τους Καβαλιώτες επιχειρηματίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ