Συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Περιφερειακής Σύνθεσης» τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο, ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, επισκέφτηκε το ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Νομού Καβάλας, όπου  συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Πανταζή και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του ΚΤΕΛ ενημέρωσαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη, για το έργο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ, ώστε να εξασφαλίζει την μεταφορά του επιβατικού κοινού σε όλους τους οικισμούς τόσο στο ηπειρωτικό μέρος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, όσο και στο νησί της Θάσου, καθώς και για την μεταφορά των μαθητών, που ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, επίσης, οι διοικούντες ενημέρωσαν τον Χρ. Τοψίδη για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ και οι μέτοχοι του, ως συνέπεια της υψηλής φορολόγησης και της πολυετούς οικονομικής κρίσης, που έχει επιδράσει στις μετακινήσεις του κοινού. Ο Χρ. Τοψίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να συγχαρώ το ΚΤΕΛ Καβάλας για το έργο που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, διασφαλίζοντας τη δυνατότητα πρόσβασης, επικοινωνίας και μετακίνησης όλων των πολιτών του Νομού Καβάλας, ακόμα κι αυτών που κατοικούν στο πιο απομακρυσμένο, ή στον πιο δυσπρόσιτο οικισμό. Δεν είναι υπερβολή ότι, χωρίς το έργο που παρέχει το ΚΤΕΛ, πολλοί συμπολίτες θα είχαν οδηγηθεί σε ένα ιδιότυπο αποκλεισμό. Εδώ, όμως, πρέπει να γίνει αναφορά και στην ασφάλεια που παρέχει το ΚΤΕΛ, καθώς και στους όρους ποιότητας που αυτό εκπληρώνει. Χαίρομαι που η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και το ΚΤΕΛ έχουν πετύχει να εξυπηρετούν τις μαθητικές μεταφορές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόθεση της παράταξής μας είναι, ως διοίκηση, να βελτιώσουμε το επίπεδο συνεργασίας με όλα τα ΚΤΕΛ της Περιφέρειας, να αξιοποιήσουμε την εμπειρία των ανθρώπων αυτών σε όλα τα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τις οδικές μεταφορές και τα οδικά έργα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ