Ο Χριστόδουλος Τοψίδης συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση», περιόδευσε στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στέφανο, τον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, ταξίαρχο Ιωάννη Καραμανλή, τον υποδιευθυντή, τους διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων, τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Καβάλας, Ηλία Κιοσσέ. Επίσης, επισκέφτηκε το νοσοκομείο, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, ιατρό Βαγγέλη Καμπουρίδη.

Ακόμα, συναντήθηκε και με τον τέως πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη, με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Κώστα Πανταζή, με τον αντιδήμαρχο Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου, Χρήστο Πριονίδη και επισκέφτηκε τα συσκευαστήρια σταφυλιών Μυρτόφυτου, Φωλιάς, ενώ συζήτησε με αμπελουργούς, οινοποιούς, εξαγωγείς και γεωπόνους.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε την αγορά της Χρυσούπολης, την παραλία Κεραμωτής ενώ παρακολούθησε τον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Ερατεινό, καθώς και την υπαίθρια εκδήλωση. Στο περιθώριο της επίσκεψης στο Ερατεινό, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νέστου, Σάββα Μιχαηλίδη.

«Από την περιοδεία του κλιμακίου της «Περιφερειακής Σύνθεσης», αναδεικνύεται το πόσο πίσω έχουν μείνει τα έργα, τα οποία θα σηματοδοτούσαν την ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ενώ παροιμιώδης είναι η αδιαφορία της διοίκησης της Περιφέρειας για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών και των επισκεπτών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Η «Περιφερειακή Σύνθεση» θέλει τόσο τους πολίτες, όσο και την αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού ως συνοδοιπόρους στην δύσκολη προσπάθεια, ώστε να μπει σε πορεία ανάπτυξης η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και συνολικά η Περιφέρεια. Στις 8 Οκτωβρίου, η Περιφέρεια αλλάζει σελίδα με την ψήφο των πολιτών. Στις 8 Οκτωβρίου, ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η διεκδίκηση, θα αντικαταστήσουν την μετριότητα και τον ωχαδερφισμό στην διοίκηση της Περιφέρειας», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ