• Προ ολίγων ημερών, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, για την ίδρυση δύο δομών (θερμοκοιτίδων) στήριξης της επιχειρηματικότητας στην Καβάλα και την Ξάνθη.
  • Από την άλλη πλευρά, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας ακόμα ψάχνει χώρους μέσα στην πόλη της Καβάλας, για να στεγάσει το Διοικητήριο και τις Εστίες φιλοξενίας των φοιτητών.
  • Αναρωτιέμαι, καρντάσια, είναι πιο επιτακτική ανάγκη η λειτουργία θερμοκοιτίδας για την επιχειρηματικότητα, από τη στέγαση των φοιτητών του ιδρύματος; Δεδομένου ότι, οι υπάρχουσες Εστίες έχουν περιορισμένο αριθμό κλινών, είναι ασυντήρητες επί σειρά ετών και η εύρεση διαμερισμάτων στην πόλη, για τη στέγαση φοιτητών, είναι δύσκολη λόγω airbnb.
  • Ας έδινες Χρήστο μου (πολύχρονος για την ονομαστική γιορτή σου) το ένα εκατομμύριο ευρώ στον Μάρκο Δέμπα, για να κάνει την θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης», το οποίο λειτουργεί πέντε ημέρες για την έκθεση KavalaExpo και τις υπόλοιπες 360 του έτους είναι κλειστό!
  • Άλλωστε, ο φορέας που ασχολείται με την επιχειρηματικότητα είναι το Επιμελητήριο. Εάν θέλεις να βοηθήσεις το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, που ανήκει διοικητικά και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παραχώρησε το νεοκλασικό κτίριο στην πλατεία Μακέδου, που ανήκει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για να στεγαστεί το Διοικητήριο του ιδρύματος στην Καβάλα και βρες χρηματοδότηση για τις Εστίες στις παρακείμενες καπναποθήκες.
  • Δεν είναι έλλειψη η θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας, αλλά οι Εστίες για τους φοιτητές είναι σοβαρή ανάγκη. Να μάθουμε να ιεραρχούμε τις ανάγκες, γιατί τα λεφτά στην εποχή μας είναι περιορισμένα και αυτοί που τα διαχειρίζονται, πρέπει να είναι νοικοκύρηδες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ