Ο Χαρ. Ηλιάδης συντάσσεται με τον Μάκη Παπαδόπουλο

0

Έναν ακόμα υποψήφιο σύμβουλο, τον Χαράλαμπο (Μπάμπη) Ηλιάδη, καλωσόρισε στον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας», ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Χρυσόστομος (Μάκης) Παπαδόπουλος.

Ο Χαρ. Ηλιάδης γεννήθηκε στην Καβάλα, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι κάτοχος πτυχίου στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων και διαθέτει πιστοποίηση ειδικού ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουριστικών επαγγελμάτων. Εργάζεται ως διευθυντής φιλοξενίας και λειτουργίας εγκαταστάσεων στην σχολή πιλότων Egnatia Aviation. Από το 2004 δραστηριοποιείται και στον κλάδο του τουρισμού και διατηρεί παράλληλα μία εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων μεγάλου βεληνεκούς, με πιο γνωστή την «Λευκή Νύχτα» της Καβάλας, την οποία συντονίζει εδώ και οκτώ έτη.

Είναι ενεργός πολίτης εδώ 25 έτη. Ασχολείται με τον εθελοντισμό από το 2018, είναι βραβευμένος με το μετάλλιο εθελοντικής εργασίας από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο οποίο είναι ενεργό μέλος. Ασχολείται, ακόμα, με την ελληνική λαϊκή παράδοση και τον χορό, από το 1995. Για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε: «Σε μία χώρα που μαστίζεται από φωτιές, έχοντας αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη ίσως ευρωπαϊκή πυρκαγιά δίπλα μας, αλλά και πλημμύρες που έχουν στοιχίσει ανθρώπινες ζωές και ανυπολόγιστες καταστροφές, πρέπει να είμαστε ενεργοί και αποτελεσματικοί πολίτες. Πιστεύω ακράδαντα, ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι ένας άνθρωπος πρακτικός, που θα μπορέσει να δώσει όραμα στην πόλη και να αντιμετωπίσει τα καθημερινά, αλλά μακροχρόνια προβλήματα και να δώσει μία άλλη «πνοή» στην Καβάλα και τους Φιλίππους. Για όλους αυτούς τους λόγους, συντάσσομαι μαζί του για δεύτερη φορά. Η ομάδα που υπάρχει εδώ και χρόνια, με την καθοδήγηση του Μάκη Παπαδόπουλου, δουλεύει συνεχώς και είναι έτοιμη να φέρει την αλλαγή και να αναδείξει τον τόπο μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ