• Δεν αντέχω στον πειρασμό κάθε φορά που μιλάει ο «επτάστερος», να μην σας μεταφέρω τις (βαρυσήμαντες) πολιτικές δηλώσεις του. Έτσι, λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε: «Ο Έλληνας ψηφίζει με την τσέπη του. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι κόμμα χωρίς βάση. Τον ψήφισαν από την ακροδεξιά μέχρι την ακροαριστερά, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Αυτοί, από τη στιγμή που δεν έχουν συνδετικό κρίκο θα φύγουν. Πόσους να διορίσει; Δεν έχει ιδεολογικό υπόβαθρο, ούτε Αριστερός είναι, ούτε Δεξιός. Είναι τουρλού»! Ο τουρλού και ο «επτάστερος» γκουρού (της πολιτικής σκέψης).
  • Βαθυστόχαστες, όπως πάντα, οι αναλύσεις του «επτάστερου» για το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Αν μπορούσε να δηλώσει με σιγουριά, ότι θα είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές, θα ήταν ο Κάλχας της πολιτικής. Ο Έλληνας, είπε, ψηφίζει με την τσέπη του. Κι εγώ πίστευα, καρντάσια, ότι ψήφιζε (και τη Νέα Δημοκρατία) λόγω ιδεολογίας. Δηλαδή, αν ο Κυριάκος υποσχεθεί στους Έλληνες πως θα γεμίσει τις τσέπες τους με ευρώπουλα (βγάζουν σπυράκια και μόνο που το ακούνε αυτό οι υποστηρικτές του εθνικού νομίσματος), θα τον αναδείξουν πρωθυπουργό; Αυτό, καρντάσι «επτάστερε», υποτιμάει τη νοημοσύνη του Έλληνα ψηφοφόρου. Δεν φτάνει που τον λιώσατε στα μνημόνια, τον λες και παραδόπιστο από πάνω! Ντροπή!
  • «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι κόμμα χωρίς βάση», είπε ακόμα. Και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο ξεκίνημα ήταν κόμμα χωρίς βάση, αλλά κατάφερε να κυβερνήσει την Ελλάδα για πολλά χρόνια. Εάν εξαιρέσω το Κ.Κ.Ε., που έχει ένα σταθερό ιδεολογικό πυρήνα, χρειάζεται μεγάλη συζήτηση για το ποια από τα υπόλοιπα κόμματα έχουν βάση (ψηφοφόρους που ασπάζονται τις ιδεολογίες τους). Εσύ, όμως, είπες, ότι ο Έλληνας ψηφίζει με την τσέπη του. Δηλαδή, πλην του Κ.Κ.Ε., τα υπόλοιπα κόμματα δεν έχουν σταθερή ιδεολογική βάση. Είναι κι αυτά «τουρλού», όπως χαρακτήρισες την πολυσυλλεκτικότητα ως λαϊκός άνθρωπος που είσαι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ