Το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» έδωσε η ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου 2023. Οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία των προηγούμενων ημερών επηρέασαν τον χλοοτάπητα του γηπέδου, που σε αρκετά σημεία είχε κιτρινωπό χρώμα. Ωστόσο, ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Α.Ο.Κ. αντιμετώπισε την β΄ ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. και στο 7ο λεπτό προηγήθηκε 1-0, με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάββα Γκέντζογλου. Το τέρμα αυτό ήταν το μοναδικό στο α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού. Στο β΄ ημίχρονο, η β΄ ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. είχε περισσότερες δυνάμεις και κατάφερε να ισοφαρίσει μερικά λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα, με ωραίο «τελείωμα» του Βασίλη Γκορντεζιάνι. Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον τερματοφύλακα της β΄ ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., Κωνσταντίνο Μπαλωμένο, ο οποίος υπέστη κάταγμα στην κνήμη του αριστερού ποδιού, όταν επιχείρησε να ανακόψει τον Κοσμά Γκέκα, που βρισκόταν σε απειλητική θέση.

Ο προπονητής του Α.Ο.Κ., Τιμόθεος Καβακάς, επέλεξε στην έναρξη του παιχνιδιού τους: Αστρά, Δαλιανόπουλο, Καζαντζίδη, Βασιλόπουλο, Σμίλτο, Μπιμπισίδη, Τζελίδη, Γκέντζογλου, Φερεντίνο, Γερονικολό, Γκέκα, ενώ στο β΄ ημίχρονο έκανε μερικές αλλαγές παικτών. Ήταν το τέταρτο παιχνίδι προετοιμασίας για τον Α.Ο.Κ. Προηγήθηκαν τα παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό, τον «Βύρωνα» Καβάλας και την ομάδα κάτω των 19 ετών (Κ19) του Π.Α.Ο.Κ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ