– Μπορεί ο Στιβ Γιατζόγλου να πέρασε από την Καβάλα για ένα «φεγγάρι», όμως στους μερικούς μήνες που έμεινε στην πόλη, έκανε αρκετούς φίλους και κέρδισε τον σεβασμό, με τον αυθορμητισμό και το αστείρευτο χιούμορ του.
– Ο Στιβ είναι ντόμπρος άνθρωπος και παλικάρι, γιατί έχει άποψη και τη λέει ευθαρσώς. Δεν χαϊδεύει αυτιά, δεν κάνει, ούτε είναι «πάπια».
– Πολλές φορές, μάλιστα, οι δηλώσεις του αιφνιδιάζουν, αλλά αν κάποιος αναζητήσει το (βαθύτερο) νόημά τους, θα καταλάβει τι εννοούσε.
– Ο Γιατζόγλου δεν ωραιοποιεί, δεν στρογγυλεύει τα πράγματα και δεν μασάει τα λόγια του.
– Όπως ο μίστερ Φίλης, π.χ., υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της ελληνικής Αριστερής(;) κυβέρνησης. Κι άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες και βουλευτές, δήθεν θιασώτες της Ριζοσπαστικής και Προοδευτικής Αριστεράς!
– Και το κυριότερο, ο Γιατζόγλου δεν έχει ιδιοτέλεια, όπως οι πολιτικάντηδες.
– Όταν, επομένως, κάποιος μιλάει με λόγια σταράτα, είναι αναμενόμενο να ενοχλήσει.
– Το ότι ο Γιατζόγλου παρακολούθησε μία συγκέντρωση της «Χρυσής Αυγής», δεν είναι το έγκλημα.
– Το έγκλημα είναι, ότι 500.000 Έλληνες και Ελληνίδες, έδωσαν τη δυνατότητα σε μία ακραία εθνικιστική και παρακρατική οργάνωση, να γίνει ισότιμο μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου!
– Και την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτή την κατάντια, τη φέρουν οι πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου», οι οποίες ακολούθησαν, από την μεταπολίτευση κι έπειτα, με αποκορύφωμα μετά το 2010, πολιτικές, με στόχο την εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας.
– Ο Στιβ Γιατζόγλου είναι ένας από τους «τρελούς του χωριού», που απλά «κοροϊδεύουν» την ξεφτίλα, στην οποία περιήλθε η Ελλάδα. Και, συγχρόνως, ανησυχεί για το μέλλον της.
– Οι «προοδευτικοί» δημοκράτες, λοιπόν, είναι εξίσου επικίνδυνοι, με τους ακραίους εθνικιστές, που απέκτησαν ρόλο(!!!) στη χώρα, που αποκαλείται «λίκνο της Δημοκρατίας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ