Τυπικό χαρακτήρα θα έχει για τον «Ορφέα» Ελευθερούπολης το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής 11 Ιουνίου 2023, με τον «Ορέστη» Ορεστιάδας, για την 7η αγωνιστική ημέρα των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Ο «Ορφέας» δεν έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη τριάδα, μετά από την ισοπαλία που έφερε, εκτός έδρας, με τον «Ηρακλή» Αμμουδιάς. Προηγήθηκε, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τζαπέγια, στο α΄ ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και να πάρει την νίκη. Η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε μερικά λεπτά πριν από την λήξη του παιχνιδιού. Το ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1, τελικά, δεν ευνόησε κανένα από τα δύο σωματεία.

Στα άλλα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής ημέρας σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Ορέστης Ορεστιάδας-Άρης Πετεινού 1-0, Νίκη Ευκαρπίας-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 5-0, ρεπό Δόξα Βώλακα.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Ορέστης Ορεστιάδας 11 βαθμοί, Νίκη Ευκαρπίας 10, Άρης Πετεινού 9, Δόξα Βώλακα 9, Ορφέας Ελευθερούπολης 5, Ηρακλής Αμμουδιάς 5, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1.

Την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία εξασφάλισαν ο «Ορέστης» Ορεστιάδας και η «Νίκη» Ευκαρπίας, ενώ η 3η θέση θα κριθεί στο παιχνίδι Άρης Πετεινού-Δόξα Βώλακα. Η τελευταία αγωνιστική ημέρα περιλαμβάνει και τα παιχνίδια: Ορφέας Ελευθερούπολης-Ορέστης Ορεστιάδας, Ηρακλής Αμμουδιάς-Νίκη Ευκαρπίας, ρεπό Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ