Ο Ν. Χατζηαβραάμ συνέχισε την ανοδική πορεία του και στην Κύπρο

0

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται ο Καβαλιώτης πρωταθλητής στην αντισφαίριση, Νικόλας Χατζηαβραάμ, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις στα γήπεδα του Nikocia Field Club στην Λευκωσία της Κύπρου, στο διεθνές τουρνουά της ITF (International Tennis Federation).

Ο αθλητής του Α.Ο. «Πρωταθλητών» Καβάλας και της KARAPROIMOS COACHING TEAM, νικητής των master U16 2022, προερχόμενος από τα προκριματικά, διεκδίκησε και πήρε επάξια το «εισιτήριο» για το κυρίως ταμπλό του τουρνουά νικώντας, διαδοχικά, στον 1ο γύρο τον Κύπριο, Κυριάκο Πυρίση (4-1, 4-0), στον 2ο γύρο τον Ρώσο Artur Aiukhanov (No454 στον κόσμο U18 το 2022, με 4-1, 4-1) και στον 3ο γύρο τον Ρουμάνο Vladimir Anatol (6-4, 6-7, 10-2). Στο κυρίως ταμπλό συναντήθηκε με τον Ούγγρο David Bakonyi (No795) και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Στην κατηγορία των διπλών, με συμπαίκτη τον Ρουμάνο Adrian Konstantin, νίκησαν στον 1ο γύρο, έπειτα από έναν εξαιρετικά αμφίρροπο αγώνα που κρίθηκε στο super tie break, το Νο1 του ταμπλό, τον Ιορδανό Mohammad Alkotop (No325) και τον Κινέζο Sisheng Li (No375), με σκορ 6-3, 1-6, 10-8. Στα ημιτελικά αντιμετώπισαν ένα από τα πιο δύσκολα ελληνικά δίδυμα στην κατηγορία των junior U18, τους Αντρέα Λοιζά και Νικόλαο Μπακιρτζή, για να αποκλειστούν από την διεκδίκηση του τίτλου. Ο απολογισμός είναι 6 αγώνες και 4 νίκες για τον Καβαλιώτη πρωταθλητή στα πρώτα του βήματα στα διεθνή τουρνουά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ