-Ο Ντίνος Κλειτσιώτης δήλωσε ότι είναι ρεαλιστής και ειλικρινής. «Προηγούνται οι εθνικές εκλογές. Η πλειοψηφία των πολιτών ασχολούνται με αυτές και όχι με τις δημοτικές. Έχουμε χρόνο, άλλωστε, μέχρι τον Οκτώβριο. Μετά τις εθνικές εκλογές, θα μπούμε πολύ πιο δυναμικά στον αγώνα μας, για την διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας», είπε.

-Ντίνο, καρντάσι, θα σε δυσαρεστήσω, αλλά ο κόσμος, δεν φαίνεται να αγωνιά τόσο για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, όσο αγωνιούν οι υποψήφιοι στις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές. Επίσης, ο κόσμος αξιολογεί τις υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν, κυρίως για τις δημοτικές εκλογές. Πιστεύω ότι το υψηλότερο ποσοστό των πολιτών, θα κάνει την επιλογή (του προσώπου) πολύ καιρό πριν από τον Οκτώβριο. Δεν θα περιμένουν να γίνουν οι εθνικές εκλογές, για να επιλέξουν τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο που θεωρούν κατάλληλο να διοικήσει τον τόπο τους. Άλλωστε, στις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές, ο κόσμος συγκρίνει πρόσωπα και όχι κόμματα.

-Εάν επαληθευτούν οι πολιτικοί αναλυτές, οι εθνικές εκλογές θα γίνουν εντός της ερχόμενης άνοιξης, διότι το καλοκαίρι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ «χαλαρά» και η χώρα ζει σε τουριστικό ρυθμό. Αν πιστεύεις, Ντίνο καρντάσι, ότι θα κάνεις δυναμικό προεκλογικό αγώνα μέσα στο καλοκαίρι, είσαι αισιόδοξος! Ποιους θα βρεις, στο κατακαλόκαιρο, στις γειτονιές, τα χωριά και τα καφενεία, για να τους μιλήσεις και να παρουσιάσεις το όραμά σου για τον Δήμο Καβάλας;

-Ο κόσμος, μετά τις εθνικές εκλογές θα «ξεσκάσει» το καλοκαίρι και θα «μαζευτεί» πάλι τον Σεπτέμβριο, όταν θα ανοίξουν τα σχολεία. Και τότε, επίσης, θα σκέφτεται τις υποχρεώσεις του χειμώνα! Που αυξάνονται κάθε χρόνο, ενώ συρρικνώνεται το εισόδημα.

-Κατά την άποψη μου, οι υποψήφιοι που θα αφήσουν τον προεκλογικό αγώνα για μετά τις εθνικές εκλογές και τις διακοπές του καλοκαιριού, θα έχουν σοβαρό πρόβλημα τον Οκτώβριο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ