Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 13ου Πανθασιακοί μαθητικοί αγώνες σκακιού, που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Λιμεναρίων «Το Κάστρο», την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, στις Αποθήκες Μεταλλείων Λιμεναρίων. «Με χαρά και συγκίνηση «παραδώσαμε» την πρωτοβουλία αυτών των αγώνων στον νεοσύστατο Σκακιστικό Όμιλος Θάσου. Η ικανοποιητική και συνειδητή συμμετοχή των παιδιών, αλλά και η επιλογή των γονιών να στηρίξουν την προσπάθεια του αθλήματος και των παιδιών τους, είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα για την εξέλιξη του αθλήματος στο νησί μας. Ήταν ατομικό πρωτάθλημα και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του νησιού. Διακρίθηκαν ανά κατηγορία οι:

Α

ΣΗΜΙΤΛΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (χρυσό), ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ασημένιο), ΤΟΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (χάλκινο), ΚΥΡΙΤΣΟΓΛΟΥ ΕΛΝΤΑ (πρώτο κορίτσι)

Β

ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (χρυσό), ΝΟΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ασημένιο), ΦΑΜΠΙΟ ΤΣΕΝΟΛΙ (χάλκινο), ΣΗΜΙΤΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ (πρώτο κορίτσι)

Γ

ΠΕΡΖΑΜΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ (χρυσό), ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ (ασημένιο), ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (χάλκινο), ΣΚΡΙΠΝΙΚ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (πρώτο κορίτσι)

Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς και όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστούμε, πάντα, τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας», αναφέρει δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ