Με τον προπονητή και τους αθλητές αντισφαίρισης με αμαξίδιο (weelchair tennis) του Αθλητικού Συλλόγου «Ηρόδικος», συναντήθηκε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης. Ο Μ. Λαζαρίδης παρακολούθησε την προπόνηση των αθλητών στα γήπεδα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα κι έστειλε σαφές μήνυμα, ότι κάθε ημέρα πρέπει η κοινωνία να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους με αναπηρίες «Η κοινωνία μας, οφείλει να σέβεται τα άτομα με αναπηρίες ως ισότιμα μέλη της», δήλωσε.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αθλητές: Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο, Χριστόδουλο Παπαδόπουλο, Ηλία Μισίδη και με τον προπονητή τους, Γιάννη Λημνιούδη. Ενημερώθηκε για το άθλημα και την προοπτική του, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ο Γιάννης Λημνιούδης, που είναι προπονητής και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καβάλας «Αλέξανδρος», θεωρείται ο «ιθύνων νους» της προσπάθειας. Έθεσε ως στόχους, την ανάπτυξη του weelchair tennis και τη βελτίωση των αθλητών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, μέσα από τη διεξαγωγή αγώνων προβολής του αθλήματος. Μεγάλη επιτυχία ήταν, η διοργάνωση, το περασμένο καλοκαίρι, του πανελλήνιου πρωταθλήματος με αμαξίδιο στην Καβάλα. Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ευχή, κάθε άτομο με αναπηρία να βρει το άθλημα που του ταιριάζει και επεσήμανε την υποχρέωση της πολιτείας, να δίνει τις περισσότερες επιλογές, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Δεσμεύτηκε, ακόμα, να είναι αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών αντισφαίρισης με αμαξίδιο και του προπονητή τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ