Ο πολυχώρος «Μπάτης» άλλαξε διαχειριστή και «γυρίζει σελίδα». Η Τζένη (Ευγενία) Παπαδημητρίου διαδέχεται την μητέρα της, Λένα (Ελένη) Γαρυφάλλου και θα τεθεί επικεφαλής στην νέα εποχή του τουριστικού ακινήτου που βρίσκεται στην δυτική έξοδο της Καβάλας. Ο «Μπάτης» μετονομάζεται σε Laas Mediterranean Tented Experience και γίνεται camping πολυτελείας!

Το 2025, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στην έκταση που λειτουργούσε το Terra camping, θα κατασκευαστούν ογδόντα (80) αυτόνομες «τέντες». Πρόκειται για μία σχεδιαστική ιδέα ιταλού αρχιτέκτονα, που είναι προσαρμοσμένη στο όραμα της ιδρυτού του φορέα διαχείρισης, να εισάγει (και) στην Καβάλα το glamping! Με τον όρο glamping περιγράφεται η εμπειρία της πολυτελούς διαμονής στην φύση. Είναι μία τάση στον τουριστικό τομέα, που γνωρίζει άνθηση στο εξωτερικό και αναπτύσσεται στην Ελλάδα. «Δεν είναι απλά μία διαμονή σε τουριστικό κατάλυμα, αλλά μία ολιστική εμπειρία», ανέφερε η Τζένη Παπαδημητρίου, η οποία παρουσίασε την προσωπική επιχειρηματική «πινελιά» της, στον τουρισμό, το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2023 στο Επιμελητήριο. Όπου, δέχτηκε τα συγχαρητήρια και την ευχή του προέδρου, Μάρκου Δέμπα, για επιτυχία στο εγχείρημα. «Η επένδυση αυτή, θα φέρει φρεσκάδα και λάμψη στο τουριστικό γίγνεσθαι της περιοχής. Το Επιμελητήριο αγκαλιάζει την προσπάθεια της Τζένης Παπαδημητρίου, να δημιουργήσει κάτι πιο δυναμικό στον χώρο του «Μπάτη», ανέφερε ο πρόεδρος.

Όπως ανέφερε η Τζένη Παπαδημητρίου, εκτός από τα 80 αυτόνομα καταλύματα μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον (σ.σ. θα φυτευτούν 500 δέντρα επιπλέον και 19.000 ρίζες μικρών και μεγαλύτερων θάμνων), θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του πρώην πολυχώρου «Μπάτης». Η κυριότερη θα αφορά το κτήριο στην ανατολική άκρη της ακτής, στο οποίο θα κατασκευαστούν 15 σουίτες. Όσον αφορά την παραλία, θα «χωριστεί» σε τέσσερις ζώνες και θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στους επισκέπτες. «Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε την αίσθηση της κοινότητας», σημείωσε η νέα διαχειρίστρια και εξήγησε ότι η ονομασία Laas (Λάας) στην αρχαία Ομηρική γλώσσα σήμαινε την πέτρα που βρέχεται από την θάλασσα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην «νέα εποχή» του τουριστικού ακίνητου «Μπάτης». Για την ακρίβεια “Laas Glamping”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ