• Η περίπτωση του Γιώργου Μαϊδανού, ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον Α.Ο.Κ., δεν είναι σπάνια, αλλά αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα! Τι θέλω να πω μ’ αυτό καρντάσια; Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προσπαθεί μέσα από το συγκεκριμένο άθλημα να βελτιώσει τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειας του.
  • Άρχισε από χαμηλά, την ερασιτεχνική κατηγορία και το ταλέντο του προσέλκυσε το ενδιαφέρον, αρχικά, του Νέστου Χρυσούπολης, που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Η παρουσία του «κέντρισε» το ενδιαφέρον του προπονητή του Α.Ο.Κ., Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος εισηγήθηκε στη διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.), το περασμένο καλοκαίρι, να αποκτηθεί.
  • Από τα πρώτα παιχνίδια, στην περίοδο της προετοιμασίας, ο Γιώργος κέρδισε την εμπιστοσύνη του έμπειρου προπονητή κι έκτοτε έγινε «βασικός» στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο μικρόσωμος πλην όμως ιδιαίτερα μαχητικός ποδοσφαιριστής κέρδισε τον θαυμασμό και του προηγούμενου προπονητή του, Κυριάκου Κετσιεμενίδη (ζητώ συγνώμη εάν έγραψα λάθος το επίθετο κόουτς), ο οποίος τον χαρακτήρισε μαχητή της ζωής! «Ο Γιώργος έφευγε από την προπόνηση και πήγαινε να κάνει delivery καφέδες με το ποδήλατο», είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή!
  • Ο Γ. Μαϊδανός είναι ποδοσφαιριστής και βιοπαλαιστής συγχρόνως. Όσοι τον γνωρίζουν, λένε ότι πρόκειται για αδαμάντινο χαρακτήρα. Εγώ, καρντάσια, δεν γνωρίζω πολλούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που θέλουν να κάνουν επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο, να προπονούνται δύο ώρες και στη συνέχεια, να «καβαλάνε» το ποδήλατο για να μοιράσουν καφέδες.
  • Ο Γιώργος έχει ταλέντο, δουλεύει και διαθέτει ήθος. Δηλαδή, καρντάσια, έχει το πλήρες «πακέτο» για να πετύχει στο ποδόσφαιρο και στη ζωή του. Είμαι σίγουρος, ότι δεν πρόκειται ποτέ να «καβαλήσει το καλάμι». Εύχομαι κι εγώ, κόουτς Κυριάκο, να φτάσει ψηλά ο Γιώργος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ