«Είναι θετικό, που η διοίκηση του Δήμου Καβάλας δέχτηκε ως προσωρινή την μεταφορά της πιάτσας ΤΑΧΙ στην οδό Βενιζέλου», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Χρυσόστομος (Μάκης) Παπαδόπουλος, ενώ υπερψήφισε την ανάκληση της σχετικής απόφασης (260/2024) του δημοτικού συμβουλίου, στην συνεδρίαση της Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024! Ο Χρ. Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η τοποθέτηση της παράταξής μας, στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο, για την μεταφορά της πιάτσας ΤΑΧΙ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, έγινε στο πνεύμα να βρεθεί μία λύση στο αδιέξοδο που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες. Προτείναμε:

-Να ανακληθεί η απόφαση 260/2024, με την οποία μεταφέρεται οριστικά η πιάτσα στην οδό Βενιζέλου, καθώς δεν βασίζεται σε καμία συγκεκριμένη και εμπεριστατωμένη κυκλοφοριακή μελέτη.

-Να υλοποιηθεί μία «σημειακή» κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή από το τουριστικό περίπτερο μέχρι τις σημαίες στον δημοτικό κήπο, η οποία θα καταλήξει σε μία συγκεκριμένη, κατάλληλη και ασφαλή λύση.

-Να θεωρηθεί η μεταφορά της πιάτσας ως προσωρινή, σαν έσχατη λύση, μέχρι την ολοκλήρωση της ανάπλασης στην πλατείας Καπνεργάτη.

Ο δήμαρχος Καβάλας αποδέχτηκε, τελικά, να εξετάσει ως προσωρινή την μεταφορά της πιάτσας και να συζητήσει για την οριστική λύση, μετά από την αξιολόγηση των επιπτώσεων και των προβλημάτων που θα προκύψουν από την χρήση της πιάτσας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ