Ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας» έκοψε την βασιλόπιτα και βράβευσε τον διαχρονικό δημοτικό σύμβουλο, πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας και μέλος του συνδυασμού, Νίκο Μαυρίδη. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους και τα μέλη της παράταξής μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024. Στην ομιλία του, ο επικεφαλής της παράταξης και δημοτικός σύμβουλος, Μάκης Παπαδόπουλος, επεσήμανε πως η εκδήλωση αυτή συμπίπτει με την συνέχιση της πορείας της παράταξης, με το ίδιο πάθος και με την ίδια αγάπη για τον τόπο και με ορίζοντα τις εκλογές του 2028.

Ευχαρίστησε τους απελθόντες δημοτικούς συμβούλους της προηγούμενης περιόδου και τίμησε τον Νίκο Μαυρίδη, πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και επί χρόνια δημοτικό σύμβουλο και της παράταξης κατά την τελευταία του θητεία, για την συνολική προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τέλος, τόνισε πως η νέα δημοτική ομάδα που εκλέχτηκε, θα έχει ως βάση την πολιτική κληρονομιά που έχει δημιουργήσει η παράταξη τα προηγούμενα χρόνια, υπηρετώντας τους δημότες και τον τόπο, με στόχο μία ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια, ευημερία και ασφάλεια».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και φορέων, ανάμεσα στους οποίους: ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής οικονομίας, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης υγείας και οικογενειακής πολιτικής, Γιώργος Δαλακούρας, ο πρώην δήμαρχος Φιλίππων, Λευτέρης Κωταΐδης, ο πρώην δήμαρχος Κεραμωτής και πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μένανδρος Μαρινάκης, η πρώην αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής Δήμου Καβάλας και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Καβάλας, Κορίνα Χιώτη-Πρασσά, ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Θάσου, Δημήτρης Ράνης, ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. (Τεχνικού Επιμελητηρίου) Ανατολικής Μακεδονίας, Σωτήρης Λαζαρίδης και ο αντιπρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας, Απόστολος Παυλίδης, ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας, Νίκος Τσουμπάκης και η πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Καβάλας «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη», Ελένη Μυλοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ