-Ο Λουντοβίκ πιστεύω, καρντάσια, δεν θα δοκιμάσει να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, πάλι, στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές το 2023. Διότι, το φαβορί για την θέση είναι άλλο. Εάν θέλει, επομένως, να παραμείνει στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση και να έχει ενεργό ρόλο στην διοίκηση και όχι να είναι μία ακόμα «φωνή» στην πλευρά της αντιπολίτευσης, θεωρώ ότι πρέπει να ενταχθεί στην ομάδα που θα νικήσει στις εκλογές!

-Ίσως να έκλεισε την συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας, γι’ αυτό και κάνει περισσότερο επικοινωνιακό παιχνίδι τον τελευταίο καιρό. Αξιοποιώντας την εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση, λοιπόν, δίνει και συμβουλές προς τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά! «Η Καβάλα πιέζεται γεωγραφικά από την Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη. Αν λείψουν η ενότητα και η αίσθηση του συνανήκειν και επικρατήσουν η προχειρότητα, η επίδειξη, η αμάθεια και η κακογουστιά, η Καβάλα θα καταντήσει μία αρχόντισσα κακογερασμένη, ανέραστη, θύμα εκμετάλλευσης από πρόσκαιρους αγαπητικούς. Αυτό θέλουμε για την πόλη μας;», δήλωσε.

-Με προβληματίζουν, καρντάσια, οι δημόσιες πολιτικές τοποθετήσεις του Λουντοβίκ. Προσπαθώ να διαγνώσω τον στόχο τους. Μάλλον περιμένει τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή, για να ανακοινώσει ποιο είναι το επόμενο βήμα στην «πετυχημένη» πολιτική σταδιοδρομία του. Δεν είναι δυνατό, καρντάσια, τόση εμπειρία να πάει χαμένη!

-Δεν το αποκλείω να είναι υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. Η παραπάνω δήλωση, μού θύμισε μία ανάλογη αναφορά του Καβαλάρχη για την Καβάλα και τα περί ενότητας και συνεργασίας μεταξύ των «παραγωγικών δυνάμεων» για την πρόοδο του τόπου.

-Από την άλλη, ίσως να συμφώνησε να γίνει αντιπεριφερειάρχης Καβάλας αν νικήσει το φαβορί στις περιφερειακές εκλογές, όπως έγινε ο καλός φίλος του και πολιτικός συνοδοιπόρος, Αρχέλαος Γρανάς. Θα κάνω και μία τολμηρή πρόβλεψη για το τέλος. Μήπως σκέφτεται, ο Λουντοβίκ, να διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Καβάλας; Για να σώσει την Καβάλα, από τους πρόσκαιρους αγαπητικούς, τους προικοθήρες και τους μνηστήρες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ