Ο Κ. Γιαννακουδάκης και ο Β. Θωμάς είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας»

0

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Χρυσόστομος (Μάκης) Παπαδόπουλος, καλωσόρισε στην ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας» τον Κωνσταντίνο Γιαννακουδάκη και τον Βασίλη Θωμά.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακουδάκης γεννήθηκε και κατοικεί στην Καβάλα, είναι 62 ετών, παντρεμένος με ένα παιδί. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων ΚΑΤΕΕ (Τ.Ε.Ι.) Καβάλας. Εργάστηκε για 40 έτη στα Πετρέλαια Καβάλας ως εργοδηγός παραγωγής, απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε το 2021. Διετέλεσε, επί σειρά ετών, αντιπρόεδρος και ταμίας του σωματείου εργαζομένων Πετρελαίων Καβάλας. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και υπήρξε αντιπρόεδρος του συλλόγου αντισφαίρισης Καβάλας. Τα τελευταία έτη εργάζεται και ως ασφαλιστικός πράκτορας.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος με τον Κωνσταντίνο Γιαννακουδάκη

Ο Βασίλης Θωμάς γεννήθηκε στην Καβάλα το 1980 και διαμένει στο Παληό Καβάλας. Είναι πτυχιούχος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΑΤΕΙ Καβάλας. Εργάστηκε στην Εγνατία οδό στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, ενώ έως και σήμερα ασχολείται με τις σύγχρονες ψηφιακές «έξυπνες» εφαρμογές. Το 2013, καινοτόμησε επιχειρηματικά συν-δημιουργώντας το CHILLBOX με τα frozen yogurt, που γνώρισε μεγάλη απήχηση και σήμερα είναι ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων ΘΩΜΑ. Υπήρξε ενεργός αθλητής της καλαθοσφαίρισης στον Α.Ο. «Καβάλα» για 16 έτη. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

«Και οι δύο υποψήφιοι αποτελούν δυναμικά και καταξιωμένα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, που συνδυάζουν την εμπειρία με τις φρέσκιες ιδέες, την καινοτομία και το όραμα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω και προσωπικά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή τους, να δώσουν μαζί μας την «μάχη» των δημοτικών εκλογών του 2023», δήλωσε ο Χρ. Παπαδόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ