-Νομίζω ότι ο Θίοντορ υποτιμά και την Νομική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, ζητώντας από τους νομικούς συμβούλους να καταθέσουν αίτηση έφεσης για την κυριότητα του πεζοδρομίου μπροστά από την ακτή Καλαμίτσα. Θα βάλει τους έγκριτους δικηγόρους του Δήμου, να αντιπαρατεθούν (με την ΕΤ.Α.Δ.) για την κυριότητα ενός πεζοδρομίου; Εάν ήμουν στην θέση των νομικών συμβούλων, θα έσκιζα το πτυχίο μου!

-Ή, θα του έλεγα να στείλει στην ΕΤ.Α.Δ. τον Καβαλάρχη, ο οποίος (υποτίθεται ότι)  έλυσε το ιδιοκτησιακό καθεστώς του παλιού νοσοκομείου. Μετά από την παρέμβασή του Καβαλάρχη, το ελληνικό δημόσιο «υποχώρησε» και αναγνώρισε ότι ο Δήμος Καβάλας κατέχει το 82% του ακινήτου και το υπόλοιπο 18% ανήκει στο Υπουργείο υγείας. Να αναλάβει, λοιπόν, ο Καβαλάρχης των εξωδικαστικό συμβιβασμό και την «μοιρασιά» της ακτής Καλαμίτσα, μεταξύ του Δήμου Καβάλας και της ΕΤ.Α.Δ. Για να μείνουν άπαντες ικανοποιημένοι. Ο Καβαλάρχης έχει την εμπειρία από το παλιό νοσοκομείο.

-Θα προσθέσει μία ακόμα επιτυχία για το πολιτικό βιογραφικό του. Και θα (ξανα)βγάλει τον Θίοντορ από την (πολύ) δύσκολη θέση που βρίσκεται προεκλογικά, με το θέμα αυτό. Κι αν δεν τα καταφέρει ο Καβαλάρχης, καρντάσια, υπάρχει η «εναλλακτική λύση» που λέγεται Makis! «Θα φτιάξουμε την Καλαμίτσα ένα κόσμημα. Θα διεκδικήσουμε την ιδιοκτησία της Καλαμίτσας για τους Καβαλιώτες. Το επόμενο καλοκαίρι, του 2024, η Καλαμίτσα θα είναι μία κούκλα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ακόμα και στην περίπτωση που θα προκύψει αρνητικό αποτέλεσμα από την δίκη, εμείς θα το παλέψουμε, θα διεκδικήσουμε, θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Καβάλας και των Καβαλιωτών. Εμάς δεν μας τρομάζει το αρνητικό αποτέλεσμα». Ο Makis είναι αποφασισμένος να φτάσει έως το ευρωπαϊκό δικαστήριο, για να πάρει ο Δήμος Καβάλας την ακτή Καλαμίτσα! Κι ακόμα παραπέρα… στην Χάγη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ