-Είναι ζήλια, είναι κακία, ή μήπως παραδοχή της αδυναμίας του; Ο Θίοντορ έκανε το υποτιμητικό σχόλιο, ότι δεν έγραψε την ακτή Καλαμίτσα στο κτηματολόγιο, για να κάνει τον ξύπνιο! Θεωρεί, δηλαδή, πιο έξυπνο αυτό που έκανε ως αντιδήμαρχος, να μεταφέρει την γραμμή αιγιαλού και έτσι να επωφεληθεί η ΕΤ.Α.Δ. Και ακόμα χειρότερα, ως δήμαρχος, που δεν υποστήριξε στο δικαστήριο την κυριότητα που έχει ο Δήμος Καβάλας στην ακτή, ενώ γνώριζε πως είναι καταχωρημένη στο κτηματολόγιο;

-Ως δήμαρχος οφείλει να προασπίζει τα συμφέροντα του Δήμου και να ενισχύει ότι πέτυχαν οι προκάτοχοι του. Δεν μπορεί να κρίνει αυτός, αν ο Στάθης Εριφυλλίδης έπραξε νόμιμα και καταχώρησε την ακτή Καλαμίτσα στο κτηματολόγιο υπέρ του Δήμου Καβάλας. Αφού βρήκε αυτό το δεδομένο, έπρεπε να το αξιοποιήσει σαν ισχυρό όπλο στο δικαστήριο και να δηλώσει ότι η ακτή ανήκει στον Δήμο. Το δικαστήριο θα έκρινε αν έγινε σωστά, ή όχι, η εγγραφή στο κτηματολόγιο. Αλλά, εκείνος δεν πήγε για να υποστηρίξει την ιδιοκτησία του Δήμου!

-Μπορούσε να αποποιηθεί και την εγγραφή του παλιού νοσοκομείου στο κτηματολόγιο, πάλι από τον Στάθη Εριφυλλίδη και έτσι, ο Δήμος Καβάλας να χάσει ένα ακόμα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο. Όμως, ο Θίοντορ «πάτησε» πάνω στο «λιθαράκι» που έβαλε ο Στάθης Εριφυλλίδης, όπως έκαναν και οι επόμενοι δήμαρχοι, ο Λουντοβίκ και η Δήμητρα, αλλά ακόμα δεν αξιοποίησαν το ακίνητο!

-Αλήθεια, στα 4,5 χρόνια που είναι δήμαρχος ο Θίοντορ, πόσα ακίνητα έγραψε στο κτηματολόγιο υπέρ του Δήμου Καβάλας; Τεσσεράμισι χρόνια «παιδεύεται» και δεν έγραψε τον «Διόνυσο»! Θα «ξυπνήσει» η ΕΤ.Α.Δ. και θα ζητήσει πίσω τον «Διόνυσο», που παραχώρησε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στον Λουντοβίκ και αν γίνει δικαστήριο, ο Θίοντορ θα «ξεφορτωθεί» και τον «Διόνυσο»! Χάθηκε η λογική, καρντάσια, με τον Θίοντορ.

-Αντί να είναι υπόλογος που αποποιήθηκε την δημοτική περιουσία, δηλαδή την ακτή Καλαμίτσα, είναι επιθετικός απέναντι στους κριτές του! Και επιμένει να διαπραγματεύεται με την ΕΤ.Α.Δ., για να κάνει μία συμφωνία με χρήματα και χρονική διάρκεια μερικών ετών.

-Γιατί να αλλάξει μυαλό; Ο πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων Κηπούπολης-Καλαμίτσας δήλωσε πως δεν ενδιαφέρονται οι Καβαλιώτες σε ποιον ανήκει η ακτή, αλλά να κάνουν το μπάνιο τους με ασφάλεια. Έχει μεγάλη σημασία, πρόεδρε, σε ποιον ανήκει η ακτή, για να ξέρουν οι λουόμενοι σε ποιον θα απευθύνονται για να λύνονται τα προβλήματα και για να γίνεται καλύτερη η ακτή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ο εριφυλλιδης εγραψε κρατικη περιουσια που δεν ανηκε στον δημο καβαλας στο κτηματολογιο χωρις να χει τιτλους ιδιοκτησιας. το ιδιο εκαναν και αλλοι κουτοπονηροι η αν θελει καποιος να τους χαρακτηρισει επισης τυχοδιωκτες και λαμογια. οταν ερθει η ωρα να αποδειξουν με τιτλους ιδιοκτησιας την εγγραφη τοτε κανουν μεταβολη γιατι δεν εχουν τιποτε. και η αρχικη εγγραφη διαγραφεται. ο αιγιαλος ειναι γραμμη και δεν εγγραφεται στο κτηματολογιο, η παραλια ως επεκταση του αιγιαλου ανηκει δικαιωματικα στο κρατος και σε κανεναν αλλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ