-Ενώ δέχτηκε να γίνει μία εσοχή στο κάτω μέρος της πλατείας Καπνεργάτη, εκεί που «συναντιούνται» οι οδοί Ελευθερίου Βενιζέλου και Αβέρωφ, για να εισέρχονται δύο, ή τρία, αυτοκίνητα ΤΑΞΙ για να παραλαμβάνουν με ασφάλεια τους πελάτες τους. Ενώ δέχεται να συζητήσει την λύση να μεταφερθεί η πιάτσα ΤΑΞΙ μπροστά από τον δημοτικό κήπο. Είναι κάθετα αντίθετος στην πρόταση των ταξιτζήδων, να παραμείνει η πιάτσα δίπλα στο κτήριο του Ο.Τ.Ε., αλλά σε μία λωρίδα στην άκρη του δημοτικού κήπου.

-Αναφέρομαι στον Θίοντορ, ο οποίος ενώ είναι αδιάλλακτος να μεταφέρει την πιάτσα ΤΑΞΙ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, προσποιείται τον διαλλακτικό για δήθεν αλλαγές στις δύο θέσεις από το βενζινάδικο Πούλου μέχρι το αρτοζαχαροπλαστείο Σκλαρής και μπροστά από τον δημοτικό κήπο.

-Αφού, Θίοντορ καρντάσι, μπορείς να κάνεις την εσοχή στο κάτω μέρος της ανάπλασης, γιατί δεν αξιοποιείς την εσοχή που στάθμευαν τα ΤΑΞΙ στην πιάτσα Ο.Τ.Ε., για να δημιουργήσεις την έξοδο προς την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου; Προχθές είπες, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μας λέει αν θα βάλουμε, ή όχι, τα ΤΑΞΙ στην πλατεία Καπνεργάτη. Και ότι το σχέδιο κάνει ο Δήμος Καβάλας. Προφανώς, η εσοχή στο κάτω μέρος της πλατείας, δεν προβλεπόταν στην μελέτη της ανάπλασης.

-Αν εφαρμοστεί η πρόταση των ταξιτζήδων, επίσης, δεν θα χρειαστεί να μεταφέρετε τις στάσεις των αστικών λεωφορείων πέρα από τις «σημαίες» στον δημοτικό κήπο. Αν μεταφερθούν οι στάσεις στην παλιά θέση, πέρα από τις «σημαίες», θα χρειαστεί να αλλάξουμε την κατεύθυνση του τμήματος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου που είναι μονοδρομημένο, ώστε τα λεωφορεία να πηγαίνουν προς το Φάληρο. Γιατί σήμερα στρίβουν από το πάρκινγκ «Ροδόπη», για να εισέλθουν στην οδό Ερυθρού Σταυρού.

-Η πρόταση των ταξιτζήδων, επομένως, είναι η πιο λειτουργική. Θα παραμείνει και το κιόσκι τους εκεί που είναι, το οποίο θα ομορφύνει όπως είπε ο Θίοντορ. Άλλο πάλι κι αυτό. Θα μεταφέρουν τα ΤΑΞΙ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και θα κρατήσουν μόνο το κιόσκι της πιάτσας του Ο.Τ.Ε.! Αν μείνει το κιόσκι στην θέση, ο πελάτης θα περιμένει εκεί, θα έρχεται το ΤΑΞΙ από την οδό Κύπρου, θα επιβιβάζεται μπροστά στο κιόσκι και το ΤΑΞΙ θα βγαίνει, όπως γινόταν, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Είναι τόσο απλό!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ