Σε συνάντηση υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Νέστου στην Χρυσούπολη, μίλησαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Διονύσης Κλάδης και η υποψήφια δήμαρχος Νέστου, Χάρις Πηλίτση. Σύμφωνα με δελτίου Τύπου, ο Διον. Κλάδης έθεσε τα διλήμματα που μπαίνουν στον λαό ενόψει των εκλογών, παρουσίασε τις παρεμβάσεις των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και ανέδειξε πως, η ψήφος στους αντίπαλους συνδυασμούς κατέληξε ψήφος στην ενιαία πολιτική που εφάρμοσε η πλειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου. Μίλησε ακόμα, για την ανάγκη ο λαός της περιοχής να αντιταχθεί στα αστικά σχέδια στην περιοχή, για μετατροπή της σε στρατιωτικό, ενεργειακό και διαμετακομιστικό κόμβο, που έχει επικίνδυνες συνέπειες, διατηρεί την ενεργειακή φτώχεια. «Οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελούν εγγύηση για συμβολή στην οργάνωση της πάλης του λαού, που είναι η μόνη που μπορεί να δώσει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην πολιτική προστασία», ανέφερε.

Η Χάρις Πηλίτση τόνισε ότι, η μόνη αντιπολίτευση στην δημοτική Αρχή στον Δήμο Νέστου ήταν η «Λαϊκή Συσπείρωση», απέναντι στην σιωπή και την συναίνεση όλων των υπολοίπων. Ανέδειξε ότι, τα προγράμματα και οι προϋπολογισμοί που υλοποιεί ο Δήμος, είναι στην κατεύθυνση της εφαρμογής της πολιτικής που ενισχύει τους ομίλους, όπως και τα προβλήματα και τις ελλείψεις στην αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία, στις αποχετεύσεις, στην άρδευση, την οδοποιία, τα απορρίμματα. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα μεγάλα κενά στην υγεία, στα ορεινά χωριά του Δήμου, στην εκπαίδευση, που οι γονείς αναγκάζονται να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αναφορά έκανε και στα προβλήματα που προκαλούνται από τους ελλιπείς ψεκασμούς, με τα κουνούπια στην περιοχή να απειλούν και ζωές, με μετάδοση επικίνδυνων ασθενειών.

«Η «Λαϊκή Συσπείρωση» στάθηκε δίπλα στους αγώνες των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής όλο το προηγούμενο διάστημα, στηρίζοντας την πάλη και τις διεκδικήσεις τους», τόνισε και κάλεσε όλους τους υποψήφιους, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, να φτάσουν σε κάθε λαϊκό σπίτι, στους χώρους δουλειάς, αξιοποιώντας κάθε ώρα που απομένει έως την 8η Οκτωβρίου 2023.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ